پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۹:۴۸

عبدالحمید مستکی:

بدشانسی مانع صعود العین شد/ از حیثیت فوتبال امارات دفاع کردیم

بدشانسی مانع صعود العین شد/ از حیثیت فوتبال امارات دفاع کردیم

سرمربی تیم فوتبال العین امارات گفت: نه تنها برای الشباب بازی نکردیم، بلکه در این بازی وظیفه داشتیم از حیثیت فوتبال امارات و العین دفاع کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحمید مستکی پس از پیروزی تیم فوتبال العین برابر سپاهان ایران در جمع خبرنگاران گفت: تیم ما در این دیدار عملکرد بسیار بهتری نسبت به دیدارهای گذشته داشت و خدا را شکر می کنم با ارائه بازی خوب موفق شدیم سپاهان را شکست دهیم.

وی ادامه داد: در مسابقات گذشته برابر الشباب و پاختاکور مستحق شکست نبودیم اما بدشانسی باعث شد در آن دیدارها امتیازات مهمی را از دست داده و در نهایت از راهیابی به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا محروم شدیم.

مربی تیم فوتبال العین امارات با بیان اینکه باید در اینگونه مسابقات به جوانان میدان داد تا نتیجه گرفت، خاطرنشان کرد: به بازیکنان جوانم میدان دادم و درنهایت پاسخ اعتماد به آنها را گرفتم. ضمن اینکه دروازه بان ما هم در این دیدار عملکرد بسیار خوبی داشت.

عبدالحمید مستکی در پایان گفت: پیش از این مسابقه هم به خبرنگاران ایرانی تاکید کردم ما برای الشباب بازی نمی کنیم بلکه تنها برای امارات می جنگیم. ما وظیفه داشتم از حیثیت فوتبال امارات و العین دفاع کنم و خوشبختانه به وظیفه خود به خوبی عمل کردیم. 

دیدار تیم‌های فوتبال العین امارات و سپاهان ایران در چارچوب مرحله گروهی رقابت‍‌های لیگ قهرمانان آسیا که سه شنبه شب در امارات برگزار شد، با برتری 2 بر صفر العین و در نهایت حذف سپاهان از گردونه این مسابقات همراه بود.

کد خبر 1072538

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha