به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، سید دادوش هاشمی صبح چهارشنبه در نشست مشترک جمعی از کارگران و کارآفرینان استان که در به مناسبت گرامیداشت هفته کارگربرگزار شد،اظهارداشت: کارگران و کارفرمایان لازم وملزم یکدیگرند و چنانچه یکی از این دو وجود نداشته باشد و همکاری بین آنها حس نگردد، تولید و روند چرخه اقتصادی با مشکل مواجه می شود.
وی افزود: اگر جامعه ای کارگر و کارفرما نداشته باشد آن جامعه قادر به انجام هیچ گونه کار و خلق تولید و سرمایه ای نیست.
هاشمی با بیان اینکه کارگران باید توان خود را برای تولید و کیفیت بیشتر کالاها افزایش دهند خاطر نشان کرد: کارگران باید با نشان دادن توان و خلاقیت خود تلاش نمایند تا با همکاری و همدلی نزدیک با کارفرمایان نقش خود را بیش از پیش در روند تولید استان جلوه گر نمایند.
وی با طرح این سئوال که چرا باید سرانه درآمد و سپرده های مردم استان نصف میانگین کشور باشد، اظهار داشت: درآمد سرانه مردم در استان یک میلیون و 800 هزار تومان است این دردرحالی است که این میزان در کشور سه میلیون و 600 هزار تومان است، همچنین نرخ سپرده های مردم در بانک ها در استان یک میلیون تومان در حالیکه این رقم در کشور دو میلیون تومان است.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: باید یک بازنگری و بررسی دقیقی در خصوص فرهنگ کار استان صورت بگیرد تا بستر مناسبی برای تولید، کار و سرمایه گذاری محقق شود.
وی با تاکید بر توجه ویژه به کارآفرینان و سرمایه گذاران اظهار داشت: سرمایه گذاران کسانی هستند که تولید و کار را رونق می بخشند و با ایجاد کار و سرمایة خود منجر به کسب درآمد برای کارگران می شوند، بنابراین فراهم ساختن زمینه ها و بسترهای لازم برای فعالیت بیشتر و محقق ساختن سرمایه گذاری گسترده تر از سوی مسولین و مدیران ذیربط برای کارآفرینان ضروری است.
هاشمی با بیان اینکه استان زمانی به بالندگی و شکوفایی بیشتری می رسد که به حاشیه رانده نشود،گفت:چنانچه استانی پویا و بالنده می خواهیم کارگران و کارفرمایان باید احترام و تکریم یکدیگر را نگه دارند و با تولید،کار و تلاش بیشتر زمینه های توسعة بیش از پیش استان را فراهم سازند.
وی همچنین بر تکریم و احترام به کارگران تاکید کرد و گفت: در دولت نهم و دهم توجه خوبی به کارگران شده و خوشبختانه با اجرای طرح مسکن مهر فرصت خوبی برای مسکن دار شدن افراد کم درآمد به خصوص کارگران فراهم شده است.
استاندار کرمانشاه خاطر نشان کرد:هیچ لذتی مانند خدمت کردن به مردم نیست، لذا امیدواریم مدیران و مسولین استان تمامی تلاش و کوشش خود را در خدمت رسانی بیشتر و گسترده تر در سال همت مضاعف و کار مضاعف به مردم بکار گیرند.
در ادامه این مراسم سهراب براندیشه رئیس سازمان کار و امور اجتماعی استان، اولیاء علی بیگی دبیر کانون هماهنگی شورای اسلامی کار، فرهاد مرزی دبیرخانه صنعت ومعدن و عیسی بیات منش فرمانده بسیج اصناف و کارخانجات استان نیز برنامه ها و اهداف کاری خود را برای جامعة کارگری استان بیان کردند.
نظر شما