سید قدرت الله حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در یاسوج، افزود: در این خصوص به وزیر هم نامه نوشتم و گفتم جذب نیرو در این شرکت بر اساس رابطه بازی، قوم بازی و پارتی بازی بوده است.
وی بیان کرد: ادعای ما این است که چرا چهار نفر از خانواده فردی که در این شرکت کار می کند در استخدام شرکت نفت هستند اما هفت نفر از یک خانواده ای در سایر نقاط گچساران بیکار هستند.
حسینی با اشاره به برگزاری دو آزمون استخدام نیرو در شرکت نفت گچساران گفت: آزمون اول که اصلا آزمون نبود و با پیگیری های مکرر باطل شد و معتقدیم در آزمون دوم نیز برخی مسائل وجود داشت.
وی افزود: متاسفانه دست اندرکاران این شرکت عادلانه عمل نکردند و به دلیل همین مشکلات، مدیر شرکت نفت گچساران تغییر کرد.
نماینده مردم گچساران همچنین ضمن تقدیر از دستگاه امنیتی استان در خصوص بازداشت برخی از کارکنان اداره کل راه و ترابری به اتهام اختلاس، گفت: مردم این استان محروم هستند و شهرها و روستاهای این استان جاده های ارتباطی خوبی ندارند بر این اساس اگر متهمین از بیت المال اختلاس نموده اند باید با اشد مجازات با آنان برخورد شود.
حسینی تصریح کرد: امیدواریم بازداشت شدگان اداره کل راه و ترابری استان دارای مستنداتی باشند که بیگناهی خود را اثبات کنند.
نظر شما