پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۱:۱۴

ابوالقاسمی به مهر خبر داد:

سازمان انتقال خون به مانورهای زلزله دعوت نمی شود

سازمان انتقال خون به مانورهای زلزله دعوت نمی شود

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران از دعوت نشدن این سازمان در مانورهای زلزله ای که وزارت کشور برگزار می کند انتقاد کرد.

دکتر حسن ابوالقاسمی در خصوص حضور نداشتن سازمان انتقال خون در مانورهایی که با هدف آمادگی دستگاهها در مقابل زلزله برگزار می شود به خبرنگار مهر گفت: متاسفانه تا کنون از این سازمان دعوت نشده که در این مانورها حضور داشته باشد.

مانورهای آمادگی در برابر زلزله هرچند وقت یکبار توسط سازمان مدیریت بحران وزارت کشور در تهران برگزار می شود که همه دستگاههای امدادی و خدماتی در آنها حضور دارند.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران با اشاره به اهمیت آماده سازی دستگاههای امدادی در برای حوادث طبیعی همچون زلزله گفت: زلزله با سایر بحرانهای اجتماعی متفاوت است. در زلزله بسته به شدت زمین لرزه و تعداد زیادی که کشته یا مجروح می شوند درصد کمی نیاز به خون پیدا می کنند.

ابوالقاسمی افزود: سوابق زلزله ها نشان داده در زمان وقوع زمین لرزه هجوم مردم برای اهدای خون افزایش می یابد که این اتفاق در زلزله های رودبار و بم مشاهده شد. بنابراین باید این آمادگی برای دریافت خونهای اهدایی وجود داشته باشد.

وی با انتقاد از دعوت نشدن سازمان انتقال خون به مانورهای زلزله و هماهنگی که می بایست در زمان وقوع زمین لرزه بین دستگاههای مختلف وجود داشته باشد اظهار داشت: شرایط بحران، شرایطی نیست که بتوان همان موقع مسائل خودمان را حل کنیم.

بنابراین، از قبل باید این هماهنگی به وجود بیاید و لازم است که سازمان انتقال خون به عنوان یک سازمان مستقل از وزارت بهداشت که نقش مهمی در خدمات رسانی به مردم دارد در این مانورها حاضر باشد.
 

کد خبر 1073716

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha