پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۶:۲۰

شاهچراغی:

طرح اسامی جعلی برای خلیج فارس اقدام سیاسی استکبار است

طرح اسامی جعلی برای خلیج فارس اقدام سیاسی استکبار است

سمنان - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان سمنان گفت: هزاران سال است که خلیج فارس، خلیج فارس است و طرح اسامی جعلی برای خلیج همیشه فارس اقدام سیاسی استکبار است.

به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، حجت‌الاسلام سید محمد شاهچراغی در خطبه های نمازجمعه سمنان گفت: خلیج فارس از همیشه تاریخ با این نام خوانده می‌شد و برای همیشه نیز باقی خواهد ماند.

وی با بیان اینکه تغییر نام خلیج فارس از توطئه های استکبار جهانی است، گفت: با وجود ادعای کشورهای عربی، این خلیج متعلق به ایران است.

امام جمعه سمنان با اشاره به شرایط اعراب برای برقراری پیمان برادری با ایران گفت: اعراب شرط گذاشته‌اند که اگر ایران جزایر سه‌گانه ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک را به آنها واگذار کند، با ایران پیمان برادری می بندند.

شاهچراغی تاکید کرد: ما این برادری که با شرط و شروط همراه باشد را قبول نداریم و جزایر سه‌گانه جزو جدانشدنی ایران اسلامی است.

خطیب جمعه سمنان با اشاره به روز شوراها تصریح کرد: شوراها نزدیک ترین نهاد به مردم هستند.

نماینده سمنان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: خداوند نعمت فرصت خدمت به بندگان خود را نصیب اعضای شوراها کرده است.

وی یادآور شد: بحث شوراها یک بحث بسیار مهم بوده و در دین اسلام سفارش بسیاری به آن شده است به طوری که پیامبر اکرم(ص) نیز در بسیاری از امور مشورت می‌کردند.

کد خبر 1073879

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha