به گزارش خبرگزاری مهر از تبریز، حجت الاسلام حسن شعبانی با بیان اینکه این آمار براساس سرشماری نفوس و مسکن در سال 85 به دست آمده است اظهار داشت: براساس این سرشماری تعداد 477 هزار و 828 نفر از پسران جوان 15 ـ 29 سال استان آذربایجان شرقی در زمان سرشماری هرگز ازدواج نکرده بودند.
وی خاطرنشان کرد: این میزان برای پسران شهری 317 هزار و 108 و برای پسران روستایی 160 هزار و 720 نفر بوده که هرگز ازدواج نکردهاند.
رئیس سازمان ملی جوانان استان آذربایجان شرقی گفت: تعداد دختران جوان استان از 15 ـ 29 سال 324 هزار و 260 نفر است که تا سال 85 اصلا ازدواج نکردهاند.
شعبانی ادامه داد: از این تعداد 220 هزار و 245 نفر دختران شهری و 104 هزار و 15 نفر دختران روستایی هستند.
رئیس سازمان ملی جوانان آذربایجان شرقی ادامه داد: 76.4 و 70.7 درصد به ترتیب برای پسران جوان شهری و روستایی عدم ازدواج اعلام شده است.
وی همچنین گفت: این رقم برای دختران شهری و روستایی به ترتیب 54 درصد و 51.3 درصد اعلام شده که هرگز ازدواج نکردهاند.
رئیس سازمان ملی جوانان استان آذربایجان شرقی همچنین در خصوص ازدواجهای دانشجویی گفت: تا آخر سال 88 مراکزی که آمار رسمی در مورد ازدواجهای دانشجویی ارائه دادهاند، نشان میدهد که محکمترین ازدواجها، ازدواج دانشجویی است.
شعبانی ادامه داد: ازدواج دانشجویی در مقایسه با سایر ازدواجها از موفقیتهای بسیاری برخوردار است.
وی تاکید کرد: باید در ازدواج دانشجویی به این نکته توجه کرد که فضای دانشگاه و کلاس درس صرفا نمیتواند محلی برای شناخت طرفین واقع شود، از این رو باید در شناخت رفتاری و اخلاقی یکدیگر نهایت تامل را داشته باشیم.
رئیس سازمان ملی جوانان آذربایجان شرقی ادامه داد: در کنار ازدواجهای دانشجویی کارهای فرهنگی دیگری نظیر مشاوره، توزیع کالاهای فرهنگی، برگزاری اردوهای فرهنگی و ...برای آشتایی بیشتر زوجین با همدیگر انجام مییابد.
شعبانی با بیان اینکه دوستیهای خیابانی را توصیه نمیکنم، گفت: برای جلوگیری از این کار باید برنامهعلمی داشته باشیم و در غیر این صورت جوانان راه اشتباه را طی خواهند کرد.
وی همچنین گفت: شورای اجتماعی کشور اخیرا برنامههای مهارتهای قبل از ازدواج را برای جوانان تدارک دیدهاند و این نشان میدهد که مسئولان رده بالای حاکمیت اهمیت موضوع را حس کردهاند.
رئیس سازمان ملی جوانان استان آذربایجان شرقی ادامه داد: برنامهای که میشود در دانشگاهها برای جوانان ارائه داد، این است که در کنار کلاسهای بهداشت، مهارتهای آموزشی ازدواج نیز گنجانده شود.
وی با بیان اینکه جامعه ما الان به سمتی پیش میرود که خانوادهها آموزش مهارتهای ازدواج را یک نیاز اساسی میبینند نه صرفا یک توصیه افزود: در طی پنج سال گذشته سازمان ملی جوانان در نهادینه کردن آموزش و مهارتهای ازدواج نقش اساسی ایفا کرده است.
نظر شما