پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۶:۳۷

قاچاق کالا تهدیدی جدی برای افزایش نرخ بیکاری در کردستان است

سنندج - خبرگزاری مهر: رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان کردستان قاچاق کالا را تهدید جدی در راستای افزایش نرخ بیکاری در این استان دانست.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، سید شاکر ابراهیمی ظهر شنبه در حاشیه برگزاری مراسم گرامیداشت روز کارگر در استان کردستان به خبرنگاران رسانه های جمعی گفت: متاسفانه در حال حاضر وضعیت قاچاق کالا به عنوان تهدید کننده جدی افزایش نرخ بیکاری در این استان به شمار می رود.

وی ادامه داد: متاسفانه وضعیت فعلی قاچاق کالا در استان کردستان باعث شده است که واحدهای تولیدی با عدم فروش محصولات خود مواجه و در نتیجه با مشکلات مالی متعددی مواجه شوند که ادامه این روند باعث افزایش تعدیل نیرو در شرکتهای تولیدی استان خواهدشد و در ادامه افزایش نرخ بیکاری در کردستان را به دنبال خواهد داشت.

رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان کردستان خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مهمترین اقداماتی که باید مورد توجه مسئولان استان قرار گیرد این است که باید به جای ایجاد اشتغال جدید، به فکر حفظ وضعیت موجود بود چرا که در سال جاری روند افزایش کارگران اخراج شده و آمار بیمه بیکاری در استان نگران کننده است.

ابراهیمی یادآور شد: در حالیکه در سال گذشته رقمی کمتر از دو هزار نفر از بیمه بیکاری در استان کردستان استفاده می کردند که این آمار در سال جاری به بیش از دو هزار و 400 نفر افزایش یافته و مقایسه آمارهای دو سال نشان از رشد 33 درصدی شمار کارگران بیکار شده در استان است.

وی همچنین با اشاره به دیگر مشکلات کارگران در استان کردستان عنوان کرد: متاسفانه علیرغم وعده های داده شده، تاکنون کلینیک تخصصی تامین اجتماعی در استان تکمیل نشده و این کمبود مشکلات مختلفی را در حوزه های درمانی برای کارگران و خانواده های آنان به دنبال داشته است.

در مراسم گرامیداشت روز کارگر در استان کردستان که با حضور جمعی از مدیران ادارات و سازمانهای دولتی برگزار گردید، از 11 کارگر نمونه استان تجلیل و تقدیر شد.

کد خبر 1074564

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha