به گزارش خبرنگار مهر در رشت، آیت الله زین العابدین قربانی عصر شنبه در جمع فرماندهان سپاه استان با بیان اینکه انقلاب اسلامی شهدای گرانقدری را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است، افزود: مطهری یکی از برترین و بارزترین شهدای انقلاب اسلامی است.
وی، استاد شهید "مرتضی مطهری" را از سرمایه ها و چهره های بازر انقلاب اسلامی بیان کرد و اظهارداشت: ارزش انقلاب اسلامی با خون شهید مطهری دو چندان شده است و این بخاطرعلم والا و عمل شایسته این شهید در راه انقلاب اسلامی است.
نماینده ولی فقیه در گیلان ادامه داد: شهید مطهری یکی از شاگردان و یاران امام راحل و جامع علوم معقول و منقول و خدمتگزاری سودمند برای ملت بوده است.
وی یاد آورشد: خداوند خود اولین معلم بشر است، معلمان و مربیان در جامعه نقش بی نظیر و الهی دارند وهدایتگری معلمان همان رسالت انبیاست و پاداش کارشان از ارزش همه چیز در دنیا پر ارج تر است.
نظر شما