پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۰:۴۵

تشییع پیکر نعمت حقیقی/

خالق غزلهای تصویری به خانه ابدی رفت

خالق غزلهای تصویری به خانه ابدی رفت

صبح امروز در خانه سینما مراسم تشیع پیکر مرحوم نعمت حقیقی از بزرگترین فیلمبرداری تاریخ سینمای ایران با حضور جمعی از هنرمندان و خانواده آن مرحوم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تشیع پیکر مرحوم نعمت حقیقی یکی از مدیران فیلمبرداری برجسته تاریخ سینمای  ایران صبح امروز با حضور هنرمندانی چون، عباس کیارستمی، هدیه تهرانی، بهمن فرمان آرا، مسعود کیمیایی، سامان مقدم، سیروس الوند، همایون اسعدیان، علیرضا رضا داد، محمد آلادپوش، مریلا زارعی، بهمن مفید، محمدرضا دلپاک، مانی حقیقی، لیلی گلستان و... حضور داشتند.

در ابتدای این مراسم تورج منصوری گفت:امروز همه ما برای بدرقه نعمت سینمای ایران دور هم جمع شدیم و چقدر بد است که هر چند وقت یکبار دور هم جمع می شویم تا عزیزی را بدرقه کنیم. با خودم فکر می کردم که باید امروز چه چیزی در ازای فردی چون نعمت حقیقی بگویم.

وی افزود: همه او را می شناسیم. امروز نعمت از بین ما رفته است اما باید بدانیم عده زیادی از نسل نعمت وجود دارند. امیدوارم درگذشت حقیقی ما را به این موضوع وادار کند تا حال یکدیگر را هر چند وقت یکبار جویا شویم و کنار هم باشیم. خیلی‌ها رفتند و ما حسرت نبودن انها را خوردیم. پس تا زمانی که کنار هم هستیم قدر هم را بدانیم.

رئیس انجمن فیلمبرداران سینمای ایران، ادامه داد: در گروه ما فیلمبرداران بچه‌ها ما را با عنوان آقا خطاب می‌کنند ولی اعتقاد داریم چند نفری در سینمای ایران هستند که لایق گفتند کلمه آقا هستند که یکی از انها نعمت حقیقی بود. مرحوم حقیقی در ابعادی  خلق غزلهای تصویری می کرد و بی شک بزرگترین فیلمبرداری بود که سینما ایران بر خود دیده بود.

وی در ادامه بیان کرد: او در عرصه های دیگر هم استاد بود. نعمت حقیقی جزء اولین فیلمبرداران سینما بود که به  حرفه فیلمبرداری شخصیت داد و به این شغل منزلت عرضه کرد. او بیمار شد  و عوارض بعد از عمل جراحی باعث شد که به دیار باقی برود و چه با آرامش و خاموش رفت.

منصوری در پایان عنوان کرد:روحش شاد. زندگی درخشانی که نعمت حقیقی داشت ارثیه ای برای سینمای ایران است تا در این حرفه ما قدر یکدیگر را بهتر بدانیم. آدمها در پیری به توجه نیاز دارند و بهتر است یکدیگر را خشنود کنیم.

در ادامه این مراسم مسعود کیمیایی گفت: ما از سال 1338 با یکدیگر فیلم گرفتیم و کار کردیم. خدا کند همه ما با افتخار بمونیم. نمی‌توانم چیزی بگویم. چیزی که بیانگر این همه سال باشد. نعمت حقیقی رفیق خوب، آدم خوب و کمیاب بود. رفتن او برای همه ما سخت بود. من به سینما و به فرهنگ این سرزمین تسلیت می گویم.

 در پایان این مراسم مانی حقیقی کارگردان سینما و پسر مرحوم نعمتت حقیقی، عنوان کرد:ترجیح می دهم بعد از صحبت های آقای کیمیایی چیزی نگویم. از همه شما که امروز آمده اید تشکر میکنم. جا دارد از تورج اصلانی و فرشاد محمدی که در این مدت با ما بودند تشکر کنم. بیشتر از من فرشاد محمدی پسر نعمت حقیقی بود. از انجمن فیلمبرداران که کمک زیادی به ما کرد نیز سپاسگذارم.

کد خبر 1074873

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha