پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۸:۴۳

استاد آمریکایی در گفتگو با مهر: اوباما آنقدر عقل دارد که وارد ماجراجویی علیه ایران نشود

استاد آمریکایی در گفتگو با مهر: اوباما آنقدر عقل دارد که وارد ماجراجویی علیه ایران نشود

استاد دانشگاه سن فرانسیسکو بر این باور است که رئیس جمهوری آمریکا علیرغم تهدید ایران هنوز از خرد کافی برای پرهیز از ماجراجویی علیه ایران برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری مهر، باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در مراسم امضای پیمان استارت با دیمیتری مدودف در پراگ که چندی پیش برگزار گردید ایران و کره شمالی را تهدید هسته ای کرد. این مسئله بحث هایی را در محافل سیاسی در ایران، خاورمیانه و آمریکا در پی داشته است.

"استیفن زونس" استاد دانشگاه سن فرانسیسکو در گفتگو با مهر در این باره می گوید: اوباما تلویحاً دو کشور ایران و کره شمالی را تهدید هسته ای کرد، اما هنوز من بر این باورم که اوباما به اندازه کافی از خرد برخوردار است تا دست به چنین کاری نزند.
 
وی در ادامه درباره تغییر مواضع اوباما در خصوص مسائل بین المللی از زمان انتخابات تاکنون می گوید: اوباما هنوز در مکتب رئالیستها قرار دارد و معتقد به هژمونی آمریکاست، اما وی این برنامه های بلندپروازانه امپریالیستی را با استفاده از ابزارهای چند جانبه به پیش می برد و در صدد دوری از مواجهه نظامی است.
 
وی همچنین در تشریح سیاست دولت اوباما در قبال ایران به فاکتور تحولات داخلی و تاثیر آن در این موقع اشاره کرد و گفت: ایران تمایلی به پذیرش شرایط غرب ندارد و این روند متاسفانه به تندروها در دولت آمریکا نظیر هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا فرصت افزایش نفوذ را داده است.
 
این استاد دانشگاه آمریکایی در ارتباط با نقش گروههای فشار در رویکرد خصمانه دولت آمریکا در قبال ایران، وزن سنگین را به گروههای مرتبط با پنتاگون می دهد تا اینکه لابی رژیم اسرائیل را در این باره دخیل بداند.
 
زونس می گوید: اگر بخواهیم تاثیر گروههای فشار بر رویکرد دولت آمریکا در قبال ایران اشاره کنیم به عقیده من لابی اسرائیل و ایپک در این باره نقش کمتری نسبت به حتی منافع قدرتمندتر مرتبط با پنتاگون، صنایع نظامی و اندیشکده های محافظه کار و دیگر نظامی گراها و امپریالستها دارد. این گروهها خواهان یک قدرت منطقه ای که هژمونی آمریکا را در منطقه به چالش بکشد نیستند.
کد خبر 1075382

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha