صفیّه طهانیان در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اجرای طرح رحمت در ارتش اظهار داشت: طرح رحمت دردفتر ریاست جمهوری مطرح شد و بصورت طرح کلان کشوری با محوریت آموزش خانواده با زیر شاخه های گوناگون از نیمه دوم سال 86 به ما ابلاغ شد.
وی با بیان اینکه طرح رحمت بصورت یک واحد درسی شامل 16 جلسه است که در دو بخش قرآن و عترت و بحث آموزه زندگی با استفاده از باورهای دینی با 16 سرفصل ارائه شده بود، گفت: طرح رحمت را با همکاری واحد فرهنگی سازمان عقیدتی سیاسی در خانه های سازمانی مناطق مختلف برای خانواده های ارتش به اجرا در آورده ایم.
رئیس دفتر مرکز امور زنان نزاجا با مثبت ارزیابی کردن اجرای این طرح در بین خانواده های ارتش، گفت: در مجموع 75 درصد خانواده ها در ارتش از اجرای این طرح راضی بودند.
وی تصریح کرد: به نظر من اگر طرح رحمت علاوه بر خانواده های ارتش برای سربازان هم اجرا شود، جامعه نیزاز برکات این طرح منتفع خواهد شد.
طهانیان با ارائه پیشنهادی برای بهتر اجرا شدن این طرح در ارتش عنوان کرد: اگر محتوای مطالب متناسب با شرایط مخاطبان باشد و همچنین از اساتید مجرب تری در اجرای طرح رحمت استفاده شود نتایج پربارتری ازاجرای این طرح حاصل خواهد شد.
گفتنی است پیش از این نیز پروین هدایتی معاون طرح و برنامه مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اعلام کرده بود که بر اساس قرارداد همکاری بین مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و ارتش جمهوری اسلامی آموزش تحکیم خانواده در دوره آموزشی سربازی از امسال اجباری می شود.
نظر شما