پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۲:۲۴

در جدیدترین نوار ویدیویی؛

حکیم الله محسود آمریکا را به حملات تازه تهدید کرد

حکیم الله محسود آمریکا را به حملات تازه تهدید کرد

درحالی که گزارشهای ضد و نقیضی درباره زنده بودن رهبر طالبان پاکستان وجود دارد، "حکیم الله محسود" در جدیدترین نوار ویدیویی خود به آمریکا درباره حمله ای تازه علیه این کشور هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شینهوا، درحالی که گزارشهایی مبنی بر کشته شدن "حکیم الله محسود" در ماه ژانویه طی حملات موشکی آمریکا وجود دارد، رهبر طالبان پاکستان در یک نوار ویدیویی ایالات متحده را به انجام حمله ای جدید علیه این کشور تهدید کرد.

نوار ویدیویی محسود در چهارم آوریل 2010 (15 فروردین ماه) ضبط شده است و روز گذشته توسط جنبش تحریک طالبان منتشر شد.

رهبر طالبان پاکستان در این نوار ویدیویی گفت: مبارزان من در ایالات متحده نفوذ کرده اند و زمان آن نزدیک شده تا مبارزان شهرهای مهم آمریکا را مورد هدف قرار دهند.

در همین حال مرکز اینتل سنتر آمریکا ضمن تایید اعتبار این پیام ویدیویی اعلام کرد که این پیام توسط استودیو تحریک طالبان منتشر شده است.

اخیرا درحالی که پنتاگون اعلام کرده "حکیم الله محسود" رهبر طالبان پاکستان اوایل سال جاری طی یک حمله موشکی در این کشور کشته شده است، دولت پاکستان ضمن رد این خبر تاکید کرد که رهبر طالبان همچنان زنده است و تنها طی این حمله موشکی زخمی شده است.

کد خبر 1075751

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha