پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۲:۲۰

بهترین سن آموزش مهارتهای زندگی شش تا 16 سال است

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل بهزیستی گلستان با تاکید بر لزوم فراگیری مهارتهای زندگی گفت: بهترین سن برای آموزش مهارتهای زندگی سنین شش تا 16 سالگی است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، اصغر باقری پیش از ظهر دوشنبه در جشنواره آموزش مهارتهای زندگی کودکان و نوجوانان در گرگان افزود: هر چه آموزش این مهارتها مداوم و طولانی تر باشد، کودکان و نوجوانان توانمند تر خواهند شد.

وی اظهار داشت: به این منظور، دوره آموزش مهارتهای زندگی که یکی از موفقیتهای این استان به شمار می آید در طول تحصیل و از مقاطع پیش دبستانی تا پایان دوره راهنمایی با در نظر گرفتن یک ساعت درس به کودکان و نوجوانان آموزش داده می شود.
 
وی خاطرشنان کرد: مهارتهای زندگی، توانایی هایی هستند که با آموزش آنها کودکان می توانند ویژگیها و استعدادهای خود را شکوفا سازند، محدودیتها و نقاط ضعف خود را شناسایی و رفع کنند.
 
مدیرکل بهزیستی گلستان بیان داشت: با این آموزشها، مسئولیتهای فردی و اجتماعی از سوی کودکان و نوجوانان بخوبی صورت می گیرد و ارتباط خوب و سالمی با دیگران خواهند داشت.
 
باقری بیان داشت: با این آموزشها کودکان فرا می گیرند، تصمیمهای صحیح بگیرند و تعارضات و مشکلات را بدون صدمه زدن به خود و دیگران حل کنند.
 
در این جشنواره 400 کودک و نوجوان شرکت داشتند.
کد خبر 1075778

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha