پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۵:۰۱

صدیقی خبر داد:

چهار میلیون تومان جریمه تلف کردن یک دلفین

چهار میلیون تومان جریمه تلف کردن یک دلفین

مدیرکل دفتر اکو بیولوژی دریایی سازمان محیط زیست کشور گفت: تلف کردن هر دلفین چهار میلیون تومان جریمه دارد و این جریمه به حساب خزانه دولت واریز می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر صدیقی امروز دوشنبه در نشست مطبوعاتی معاونت محیط دریایی سازمان محیط زیست گفت: در اسکله شهید بهشتی 420 هکتار از دریا خاکریزی و خشک شد که هشدارهایی در این زمینه داده شد با این حال مجریان معتقد بودند چون بخش شرقی دریا بستری شیب دار و عمیق دارد و در بخش غربی نیز تاسیسات دریایی مستقر است باید دریا خاکریزی شود.

این بیولوژیست تاکید کرد: 1.4 هکتار از مرجانهای اسکله شهید رجایی تراکم بسیار بالا و پوشش خوبی دارد و 3.5 هکتار نیز از تراکم کمتری برخوردار است. در مجموع 5 تا 10 درصد مرجانها با کیفیت عالی و دارای ارزشهای زیادی هستند اما ما تلاش داریم کل مرجانهای منطقه را به طور زنده منتقل کنیم و تمام الزامات زیست محیطی رعایت شود.

وی در مورد برخورد با متخلفان و عاملین مرگ دسته جمعی دلفینها در سالهای گذشته اضافه کرد: متخلفان در مرگ دلفینهای ایرانی در سالهای گذشته جریمه شدند و سازمان محیط زیست بر اساس مکانیزمهایی که در اختیار داشت 300 میلیون تومان مجریان بندر شهید رجایی را به دلیل تخلفات زیست محیط در سالهای گذشته جریمه کرده است.

این کارشناس مسئول محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به وجود بیش از حد جیوه در آبهای بندر ماهشهر گفت: بزرگترین آلودگیهایی دریایی در بندر ماهشهر است که رقم بسیار بالاتری از استاندارد جهانی دارد. حد مجاز فلز جیوه در آبها طبق استاندراد جهانی 150 PPB است در حالی که بالاترین غلظت آلودگی در بندر ماهشهر 1425 PPBثبت شده است.

صدیقی غلظت آلاینده فلز جیوه در بوشهر، عسلویه و بندر عباس را در حد مجاز دانست و افزود: غلظت فلز روی در حد مجاز است ولی سرب در ماهشهر  20 PPM بالاتر از حد مجاز است. غلظت مجاز سرب 45 PPM  برآورد شده است. ارسنیک در بوشهر و عسلویه 10 و 11 PPM است و کروم در اکثر مناطق زیر حد مجاز است.

کد خبر 1075966

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha