به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمود صلاحی ظهر سه شنبه در پنجمین کنگره ملی مهندسی عمران که در دانشگاه فردوسی برگزار شد افزود: عمر مفید ساختمان در خراسان رضوی باید افزایش یابد و نسبت به ارتقای آن باید اقدام جدی صورت پذیرد.
استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: خراسان رضوی با کمک مهندسین عمران باید به سمت تمدن سازی جدید در حوزه پایداری ساختمان برود چرا که ماندگاری ساختمان با این میانگین پایین جز اسراف و هدربردن منابع انرژی چیزی عاید استان نخواهد کرد.
وی بیان کرد: دانشگاه فردوسی یکی از 10 دانشگاه برتر کشور است که باید در زمینه عمران هم جز برترینهای کشور باشد.
صلاحی با بیان اینکه خراسان رضوی و به خصوص شهر مشهد ویترین جهان اسلام است، اظهار داشت: خراسان رضوی با داشتن سالانه بیش از یک میلیون نفر زائر و گردشگر خارجی نیازمند معرفی و استفاده هرچه بیشتر ظرفیتها و پتانسیلهای موجود است.
وی گفت: مقالات رسیده به همایش ملی مهندسی عمران در مشهد باید به سمت اجرایی شدن بروند و عملیاتی کردن این مقالات با کمک شهرداری، راه و ترابری و سایر دستگاه های عمرانی کشور امکان پذیر می شود.
در ادامه این مراسم رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: دانشگاه فردوسی با عمری 60 ساله و داشتن بیش از 20 هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی از وجود 700 عضو علمی برخوردار است.
وی افزود: تاکنون بیش از 600 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده که پس از بررسی و داوری مقالات برتر و برگزیده انتخاب و معرفی خواهند شد.
نظر شما