پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۰:۳۲

فقیه‌زاده:

تدوین سند اشتغال در قم نیازمند نظارت دانشگاهیان است

قم - خبرگزاری مهر: رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم خواستار نظارت اساتید دانشگاه بر تدوین سند توسعه اشتغال در قم شد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، محمد ابراهیم فقیه‌زاده عصر پنج‌شنبه در همایش رویکردها و چالش‌های سند توسعه اشتغال استان قم طی سخنانی با بیان این که جهاد دانشگاهی برخاسته از انقلاب فرهنگی است گفت: جهاد دانشگاهی توانسته است در بحث اشتغال و کارآفرینی و تدوین سند اشتغال موثر و مفید باشد.

وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی به عنوان پلی بین جامعه و دانشگاه است وارد عمل شده است بیان داشت: درتدوین سند اشتغال استان باید از عناصر و اساتید دانشگاه‌ها و سایر اندیشمندان دعوت شود تا نظارت خود را دراین زمینه ارائه دهند.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد قم با بیان اینکه ما در فاز نخست اشتغال و کارآفرینی قرار داریم بیان داشت: باید فرصتی در قم فراهم شود تا دانشجویان بومی که در این استان فارغ التحصیل می‌شوند و دانشجویانی که برای ادامه تحصیل به خارج از استان می‌روند در خود استان قم به کار گرفته شوند تا بدین شکل نیازهای استان دربخش‌های مختلف مرتفع شود.

وی در پایان تصریح کرد: هیچ شخصی جز افرادی که ساکن استان هستند نمی‌توانند در توسعه و عمران شهر قم نقش داشته باشند.

یادآور می‌شود: در پایان این همایش نیز از مطهره ملکی، سمیه بابائیان مهابادی، زهره زارعی، حسین اسفندیاری، محمدحسین حاج ابراهیمی، محمد یوسفعلی، معصومه فاضی‌لو، محمد تیرناز، حسین رضایی، رسول محمدی، نسرین داستانی، محبوبه صادقی، محمد شریف رحمانی‌نیا، نجمه فقیه به عنوان کارآفرینان برتر تقدیر شد.
 

کد خبر 1078033

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha