به گزارش خبرگزاری مهر، سردار اسماعیل احمدی مقدم در تشریح دستاوردهای برنامه چهارم توسعه در این نیرو افزود: در حوزه ارائه خدمات به مردم، نیروی انتظامی همگام با دولت الکترونیک به دنبال دستیابی به سرعت در ارائه خدمات همراه با صحت و دقت است.
فرمانده نیروی انتظامی اضافه کرد: آینده پژوهی و رصد مداوم تحولات اجتماعی امنیتی و انتظامی همراه با توسعه اشراف اطلاعاتی موجب آمادگی عملیاتی پلیس در مقابله با بحرانهای مختلف در طول برنامه چهارم و خصوصا فتنه سال گذشته شد.
سردار احمدی مقدم افزود: آگاه سازی و هشدار به جامعه برای ایجاد امنیت پایدار و پیشگیری از ناهنجاریها موجب فرهنگ سازی و ارتقاء انضباط اجتماعی شده است.
وی تصریح کرد: در طول برنامه چهارم توجه به درون سازمان و سرمایه های انسانی از محورهای مهمی بود که به آن پرداخته شد.
احمدی مقدم با اشاره به اینکه در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، نیروی انتظامی با بهره گیری از فناوریهای نوین روز دنیا به عنوان سازمان پیشتاز در سطح ملی و منطقه ای مطرح است افزود: در طول برنامه چهارم 37 سامانه اصلی و 250 زیر سامانه به صورت شبکه ای یکپارچه طراحی و راه اندازی شده است.
وی افزود: راه اندازی سامانه هوشمند جاده ای به صورت کاملا بومی در جاده تهران- مشهد و به زودی در شیراز، طراحی و اجرا کردن گواهینامه هوشمند، شخصی سازی گذرنامه و پیشرفتهای حاصل شده در حوزه مراقبت و کنترل الکترونیک در مرزهای کشور از دستاوردهای برنامه چهارم در نیروی انتظامی است.
فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه توسعه ناوگان هوایی برای پشتیبانی از ماموریتهای پلیس و ارائه خدمات امدادی به مردم در طول سه سال گذشته به بیش از 9 هزار مجروح امداد رسانی شده است، تصریح کرد: در طول یک برنامه نیمی از هواپیمایی نیروی انتظامی نوسازی شد.
سردار احمدی مقدم اضافه کرد: اتکاء به دانش و پژوهش و توسعه قابلیتهای علمی و تحقیقاتی برای دستیابی به سازمان دانش محور و بهره گیری از تمامی ظرفیتهای علمی و تحقیقاتی درون و برون سازمان موجب افزایش پنج برابری تحقیقات علمی شده است.
وی افزود: در طول این مدت برای بهبود معیشت کارکنان، بیش از 46 هزار نفر از پرسنل ناجا با اعطای حدود هشت هزار و 450 میلیارد ریال تسهیلات در طول برنامه چهارم صاحب خانه شدند.
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به ورود به برنامه پنجم توسعه اظهار داشت: پایدارسازی امنیت و انضباط اجتماعی و برقراری نظام امنیت نرم افزاری هدف اصلی پلیس در این برنامه است.
سردار احمدی مقدم اظهار امیدواری کرد: نیروی انتظامی با بهسازی و تقویت بهره وری و اثر بخشی کارکرد پلیس، پاسخگوی فضای امنیتی انتظامی و تهدیدات آینده در کشور باشد.
وی اشراف اطلاعات، پژوهش و مدیریت دانش، فن آوری اطلاعات و ارتباطات، آموزش، استاندارد سازی رفتار و حرفه ای گرایی و پیشگیری اجتماعی را از محورهای اساسی مورد توجه نیروی انتظامی در برنامه پنجم توسعه برشمرد.
به گفته فرمانده نیروی انتظامی، گامهای اولیه در طول برنامه چهارم برای ایجاد پلیس مدرن و بهره مندی گسترده از تجهیزات و فن آوریهای نوین برداشته شده است.
سردار احمدی مقدم، تقویت بعد اجتماعی پلیس برای توسعه و مشارکت مردمی و افزایش رضایت و اعتماد عمومی و در نتیجه ارتقاء احساس امنیت را از دیگر برنامه های نیروی انتظامی در برنامه پنجم توسعه اعلام کرد.
وی با اشاره به اینکه توسعه برنامه های صیانتی، آگاه سازی و برخورد با متخلفان از اولویتهای نیروی انتظامی است، گفت: همه ساله بین 10 تا 20 درصد شاهد کاهش تخلفات کارکنان پلیس هستیم.
احمدی مقدم تاکید کرد:
پایدارسازی امنیت و انضباط اجتماعی هدف اصلی پلیس در برنامه پنجم توسعه
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به ورود به برنامه پنجم توسعه گفت: پایدارسازی امنیت و انضباط اجتماعی و برقراری نظام امنیت نرم افزاری هدف اصلی پلیس در این برنامه است.
کد خبر 1078205
نظر شما