پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۲:۱۰

نماینده وزیر بهداشت:

غیبت از محل کار بیشترین دلیل تخلف کارمندان وزارت بهداشت است

غیبت از محل کار بیشترین دلیل تخلف کارمندان وزارت بهداشت است

نماینده وزیر و سرپرست دفتر هیئتهای رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان وزارت بهداشت، بیشترین تخلف اداری کارکنان این وزارتخانه را غیبت از محل کار عنوان کرد و گفت: نیروهای خدماتی و کارشناسی وزارت بهداشت بیشترین تخلف را مرتکب می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حسن آقاجانی روز شنبه در همایش اعضای هیئتهای رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان وزارت بهداشت گفت: مسئله اورژانسی بودن رسیدگی به مشکلات در این وزارتخانه از اهمیت و اولویت بالایی برخوردار است که مردم از وزارت بهداشت انتظار و توقع دارند.

وی با اشاره به حجم 300 هزار نفری کارکنان وزارت بهداشت افزود: وظیفه و کارکرد هیئتهای بدوی و تجدیدنظر در ارتباط با رسیدگی به تخلفات کارکنان این وزارتخانه اگر به درستی اعمال شود، می تواند نقش اساسی در چرخه خدمت رسانی داشته باشد.

آقاجانی با تاکید بر اینکه در این همایش به دنبال آموزش و کسب تجارب برای هیئتهای رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان هستیم، گفت: غیبت غیرموجه، نقض قوانین و اعمال خلاف شئون شغلی، بیشترین میزان تخلفات در این وزارتخانه بوده است.

نماینده وزیر و سرپرست دفتر هیئتهای رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان وزارت بهداشت با اشاره به شکایتهایی که دانشگاههای علوم پزشکی در سراسر کشور رسیدگی می کنند، افزود: بالاترین میزان آرای صادره در سال گذشته را شهرهای شیراز، زاهدان، مشهد و تهران داشته اند.

آقاجانی، بیشترین احکام صادره برای تخلفات اداری در وزارت بهداشت را توبیخ، اخطار، کسر از حقوق، انفصال موقت از خدمت و اخراج و بازخرید نام برد و گفت که بیشترین میزان تخلفات در رده های خدماتی و کارشناسی وزارتخانه صورت گرفته است.

کد خبر 1078629

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha