پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۸:۰۲

16 درصد مبتلایان تالاسمی کشور در مازندران زندگی می کنند

16 درصد مبتلایان تالاسمی کشور در مازندران زندگی می کنند

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل انتقال خون مازندران گفت: هم اکنون 16 درصد مبتلایان به تالاسمی در کشور در این استان زندگی می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد عطارزاده بعد از ظهر شنبه در مراسم روز جهانی تالاسمی در ساری افزود: با آغاز طرح پیشگیری تالاسمی از سال 75 ، تعداد تولدهای جدید مبتلا به این بیماری کاهش یافته اما با این وجود تا رسیدن به استانداردهای لازم جهت پیشگیری کامل از تالاسمی فاصله زیادی داریم.

وی تعداد مبتلایان به تالاسمی در استان را سه هزار نفر عنوان کرد و افزود: تعداد دو هزار و 700 نفر از طریق انتقال خون تحت تزریق خون هستند.

وی با بیان اینکه هشت تا 10 درصد جمعیت استان را مبتلایان به تالاسمی مینور تشکیل می دهند، تصریح کرد: 16.4 درصد از مبتلایان به تالاسمی کشور در مازندران زندگی می کنند.

عطارزاده در خصوص شیوع بیماری در مردان و زنان گفت: این بیماری ارتباطی به جنسیت ندارد و تقریبا به طور مساوی در بین زنان و مردان شایع است.

مدیرکل انتقال خون مازندران در رابطه با شیوع بیماری در سال های اخیر گفت: با توجه به تمهیداتی که در راستای تشخیص قبل از تولد توسط مراکز تشخیصی انجام شده، در حال حاضر رشد بیماری در استان متوقف شده است.

وی در خصوص اقدامات انتقال خون در زمینه بیماران تالاسمی خاطرنشان کرد: بیش از 95 درصد خون های شسته شده و فرآورده های خونی کم لکوسید به مصرف بیماران تالاسمی در استان می رسد و بیش از 60 درصد از کل خون های تهیه شده دراستان را بیماران تالاسمی مصرف می کنند.

عطارزاده در پایان ضمن تقدیر از مردم مازندران گفت: مازندرانی ها همواره در اهداء خون پیشتاز هستند و سازمان انتقال خون استان نیز نیازمند یاری شهروندان است.

کد خبر 1078975

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha