پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۷:۴۲

رتبه دوم کشوری شهرکهای صنعتی خراسان رضوی در تعداد واحدهای تولیدی

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: شهرکهای صنعتی خراسان رضوی از نظر تعداد واحد تولیدی رتبه دوم کشور را دارد.

علی سلیمانی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: شهرکهای صنعتی این استان از نظر اشتغال و واحدهای بهره برداری شده رتبه سوم را در کشور به خود اختصاص می دهند.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی گفت: همچنین شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی دراجرای اصل 44 پیشتاز است، چرا که این شرکت به محض آماده کردن زیر ساختها ازشهرکهای صنعتی خارج می شود و اداره آن را به هیئت امناء منتخب می سپارد.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی با اشاره به فراهم بودن زیر ساختهای لازم در شهرک صنعتی کاویان فریمان اظهار داشت: در حال حاضر فاز اول شهرک صنعتی کاویان که دارای مساحتی بالغ بر 200 هکتار مترمربع است تکمیل شده که دارای 24 واحد تولیدی فعال با اشتغال پنج هزار نفر و 140 قرار داد واگذاری زمین است.

سلیمانی افزود: توسعه این شهرک صنعتی در مساحتی بالغ بر 200 هزار هکتار انجام می شود که پیش بینی می شود با پایان توسعه، شاهد استقرار واحدهای بزرگ صنعتی در این منطقه با اشتغال بالغ بر 10 هزار نفر باشیم.

کد خبر 1079570

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha