پیام‌نما

وَآتِ ذَاالْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۶:۲۰

کپرنشینان جنوب کرمان آموزشهای صنایع دستی فرامی گیرند

کپرنشینان جنوب کرمان آموزشهای صنایع دستی فرامی گیرند

کرمان - خبرگزاری مهر: واحد تولید و آموزش صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی کرمان از آموزش صنایع دستی بومی به دو هزار کپرنشین جنوب کرمان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، علی زاهدی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران در کرمان اظهار داشت: یکی از سیاستهای میراث فرهنگی آموزش صنایع دستی به اقشار محروم جامعه و جلوگیری از منسوخ شدن صنایع دستی بومی می باشد که در این راستا تاکنون دو هزار کپرنشین جنوب استان کرمان آموزش صنایع دستی بومی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه 280 نفر از عشایر استان کرمان نیز آموزشهای صنایع دستی را فرا گرفته اند، گفت: این آموزش بر اساس   تفاهم نامه ای از سوی معاون صنایع دستی این سازمان با امور عشایری استان کرمان انجام می گیرد.

وی افزود: از ابتدای سال جاری 200 نفر از کودکان بهزیستی نیز بر اساس تفاهمنامه با سازمان بهزیستی در حال آموزش صنایع دستی هستند.

زاهدی خاطر نشان کرد: این آموزشها طی دو دوره مقدماتی و پیشرفته توسط مربیان با تجربه انجام می گیرد.

وی تصریح کرد: هنرجویان پس از گذاراندن دورهای آموزشی ودریافت کارت مهارت آموزش به منظور دریافت تسهیلات کم بهره به صندوق مهر الرضا و یا اداره کار و همچنین سازمان تامین اجتماعی جهت بیمه شدن معرفی می شوند.

کد خبر 1079733

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha