به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از مجله آلماني اشپيگل ، " جرج بوش " رئيس جمهوري آمريكا در ادامه اين گفتگو خاطر نشان كرد : مبارزه با تروريسم بين المللي دستاورد مهم و چشمگيري به همراه نداشته است .
رئيس جمهوري آمريكا همچنين تصريح كرد : گمان مي كنم مبارزه با تروريسم بين المللي نيازمند تلاشهاي بيشتري است در غير اين صورت نمي توان به پيروزي در اين امر اميد داشت .
بوش كه به مناسبت گردهمايي انتخاباتي جمهوريخواهان در اين گفتگو شركت كرده بود ، ياد آور شد : آمريكا در قبال حمله نظامي به عراق مرتكب اشتباهاتي شده است .
گفتني است پيش از اين نيز رئيس جمهوري آمريكا در يك سخنراني 30 دقيقه اي اعلام كرده بود كه درباره شرايط پس از جنگ عراق در 17 ماه در گيريهاي داخلي پس از جنگ اشتباه كرده است . وي همچنين مدعي شد كه استراتژي وي انعطاف پذيري لازم براي رويارويي با مشكلات داخلي عراق را داشته است .
نظر شما