پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۰:۰۴

قالیباف:

"شهر آفتاب"یک ‌سال از برنامه‌زمان‌بندی عقب است

"شهر آفتاب"یک ‌سال از برنامه‌زمان‌بندی عقب است

شهردار تهران از را‌ه­اندازی بخش نمایشگاهی مجموعه "شهر آفتاب"ظرف 20 ماه آینده خبر داد و گفت: شهرآفتاب یک سال از برنامه زمان‌بندی شده برای راه­اندازی این مجموعه عقب است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، محمدباقر قالیباف همچنین درباره امکان برپایی نمایشگاه­هایی در مجموعه شهرآفتاب گفت: شهر آفتاب در نزدیکی حرم مطهر امام خمینی(ره) در دست احداث است و تا 20 ماه دیگر بخشی از آن برای برگزاری نمایشگاه­هایی در حد نمایشگاه کتاب آماده می‌شود.

وی مجموعه شهر آفتاب را یک طرح جامع دانست و افزود: شهرداری در ساخت این مجموعه مسئولیتی ندارد و بخشی از این مجموعه برای برگزاری نمایشگاه­های مختلف در نظر گرفته شده است که قول می‌دهم قسمتی از این مجموعه برای برگزاری نمایشگاه‌هایی مانند نمایشگاه کتاب تا 20 ماه دیگر آماده بهره برداری شود.
 
شهردار تهران عنوان کرد: تاخیر یکساله ساخت این مجموعه به دلیل اختلاف با سرمایه­گذار بوده اما امیدواریم مجموعه هرچه سریعتر آماده بهره­برداری شود.
 
مجموعه شهر آفتاب  شامل هتل، واحدهای تجاری و بخش­های نمایشگاهی و فروشگاهی است.
 
بیست‏وسومین نمایشگاه بین‏المللی کتاب تهران تا 25 اردیبهشت ماه سال جاری در مصلای امام‏خمینی(ره) برپاست.       
کد خبر 1080043

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha