به گزارش خبرنگار مهر، کامران دانشجو امروز دوشنبه در مراسم بیستمین آیین نکوداشت اعضای هیئت علمی نمونه کشور و چهاردهمین آیین تجلیل از دانشجویان نمونه کشور گفت: آن عده از اعضای هیئت علمی که به منظور کسب عنوان فاخر "استاد نمونه کشوری" از 37 دانشگاه و مرکز پژوهشی نامزد شده اند با 27 شاخص و معیار مورد ارزیابی قرار گرفتند.
وی در بیان 27 شاخص سنجش اساتید نمونه کشوری عنوان کرد: فعالیتهای فرهنگی و تربیتی- کیفیت تدریس و راهنمایی پایاننامههای تحصیلات تکمیلی، اجرای طرحهای تحقیقاتی و تولید دانش فنی، نگارش مقاله در مجلات معتبر علمی و پژوهشی، ثبت اختراع، تالیف یا تصنیف کتاب، شرکت فعال در تاسیس مراکز تحقیقاتی، ایجاد رشتههای جدید، برگزاری کنگرههای علمی، عضویت در مجامع علمی داخلی و خارجی، داشتن سوابق مجاهدت و حضور فعال در جبهههای نبرد حق علیه باطل و برخورداری از مقبولیت اخلاقی، ارزشهای اسلامی و انقلابی و همچنین داشتن وجدان کاری از جمله شاخصهای سنجش انتخاب اساتید نمونه کشوری است.
مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این مراسم با اشاره به جشنواره آموزشی شهید مطهری که از سوی وزارت بهداشت در هفته معلم برگزار شده بود، گفت: در این جشنواره تلاش کردیم تقدیر معنوی از اساتید علوم پزشکی کشور داشته باشیم که در سنوات آتی نیز این جشنواره برگزار خواهد شد که عرصه تجلیگاه و بروز ارزشهای متعالی دانشجویان تلاشگر خواهد بود.
وی با اشاره به چگونگی انتخاب دانشجویان نمونه پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی عنوان کرد: بازنگری آییننامه معرفی دانشجویان نمونه با مشارکت وزارت علوم به منظور معرفی و شناسایی الگوی مناسب دانشجویی و پایبندی بر اصول و ارزشهای انسانی و همچنین با افزایش شادابی اجتماعی و شناسایی استعدادهای برتر عملی طراحی شده است.
وزیر بهداشت در معرفی آییننامه انتخاب دانشجوی نمونه اظهار داشت: از شاخصهای انتخاب دانشجویان نمونه در این دوره تدوین و بازنگری آییننامه مذکور متناسب با نیازهای جامعه و برخاسته از خرد جمعی جامعه است.
وی نگرش امروز دانشجویان علوم پزشکی را مبنی بر استفاده از ظرفیتهای نخبگان علمی کشور در راستای توسعه پایدار کشور دانست و افزود: وزارت بهداشت مفتخر است شالوده کار خود را بر پایه دانش استوار کند و جریان تکریم مردم را با جریان علمی تعالی در هم آمیخته است.
نظر شما