پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۵:۰۶

زمینه استقرار دانشگاه های دولتی و آزاد در خواف فراهم می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: فرماندار خواف گفت: تلاش داریم با مساعدت مسئولان زمینه استقرار دانشگاه جامع علمی کاربردی و دانشگاه دولتی را در این شهرستان فراهم کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر در خواف، عبدالعلی جغتایی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: همچنین مقدمات ابتدایی استقرار دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان در حال فراهم شدن است.

فرماندار خواف با اشاره به فعالیت حدود دو هزار و 400 معلم و مدرس حوزه علمیه و استاد دانشگاه در این شهرستان، تصریح کرد: این افراد در ارتقا صحنه تعلیم و تربیت و سطح فرهنگی شهرستان نقش عمده ای دارند.
 
جغتایی گفت: ساختار آموزش و پرورش و دانشگاه و حوزه علمیه نیازمند مساعدت همه دستگاه هاست.
 
فرماندار خواف تلاش دولت نهم و دهم را در جهت تعالی ارزش و مقام والای معلم و رسیدگی جدی به مباحث رفاهی این قشر زحمتکش دانست و افزود: حوزه وسیع تعلیم و تربیت نیازمند توجه جدی آحاد مردم است.
 
وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص ایجاد شرایط اشتغال و نهادینه تعاون و استفاده از تعاونی ها در شهرستان افزود: صندوق مهر امام رضا (ع) و بانک های شهرستان آمادگی شان را برای همکاری در این زمینه اعلام کرده اند.
کد خبر 1080301

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha