فرهاد دلقپوش در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه ساخت راه آهن در توسعه گیلان بسیار حیاتی است، افزود: این پروژه باید بر اساس فرمول خاصی مرحله به مرحله به جلو برود.
وی اظهارداشت: بنا به قول دولت این پروژه در مدت چهار سال یعنی در سال 1393 به بهره برداری می رسد و آرزوی دیرینه مردم گیلان تحقق می یابد.
نماینده مردم آستارا با تاکید بر اینکه قطعه آستارا باید تجهیز کارگاه شود، افزود: اگر راه آهن آستارا نباشد، راه گیلان مفهوم ندارد چون این راه آهن زمانی مفهوم پیدا می کند که به راه آهن دنیا متصل باشد و راه آهن گیلان فقط از طریق آستارا با دنیا وصل می شود.
وی همچنین در خصوص مصوبه ساخت بیمارستان 101 تختخوابی آستارا در سفر دور اول ریاست جمهوری به این شهرستان گفت: این بیمارستان هم اکنون 40 درصد پیشرفت کار دارد.
دلقپوش در ادامه از بازسازی دو بیمارستان شریعتی و شهید بهشتی شهرستان آستارا اشاره کرد و یاد آورشد: هم اکنون تمامی تخصصها پزشکی مورد نیاز برای ارائه خدمات مطلوب تر به مردم در این دو بیمارستان ایجاد شده است.
نظر شما