به گزارش خبرگزاري "مهر" دكتر علي محمد اعرابي كه در آستانه برپايي نخستين كنگره كشوري انجمن دندانپزشكي ايران (شعبه فارس) كه 19 تا 23 شهريور ماه در شيراز برپا مي شود سخن مي گفت؛ با اعلام اين مطلب افزود: عادت هاي غلط در دوران كودكي نيز مانند مكيدن انگشت ، بيماري هاي سيستميك مانند بيماري هاي استخواني و عضلاني و صدمات وارد شده به فك و صورت مانند شكستگي هاي مفصل گيجگاهي فكي نيز از جمله علل اختلالات و ناهنجاريهاي اسكلت فك و صورت است.
وي با اشاره به اينكه با تشخيص بموقع و جراحي فك و صورت مي توان اين اختلالات را رفع كرد، اظهار داشت: دندانپزشكان مي توانند، در تشخيص بموقع و پيشگيري از ناهنجاريهاي فك و صورت نقش بسزايي داشته باشند.
دكتر اعرابي گفت: بسياري از اختلالات فك و صورت در دوران رشد با درمان هاي غير جراحي قابل درمان بوده، يا به حداقل خود مي رسد تا جايي كه از جراحي هاي وسيع بعد از بلوغ جلوگيري مي شود.
وي استفاده از برخي داروها، صدمات وارد شده به مادر ، استعمال دخانيات و الكل و نيز ابتلا به برخي بيماريهاي ويروسي را از جمله عواملي دانست كه در دوران حاملكي مادر سبب اختلالات و ناهنجاري هاي اسكلتي فك و صورت مي شود.
دكتر اعرابي با اشاره به برپايي نخستين كنگره كشوري انجمن دندانپزشكي (شعبه فارس) يادآور شد: برپايي اين همايش سبب هم انديشي ميان پزشكان متخصص داخل و خارج كشور مي شود.
وي افزود: جديدترين تكنيك هاي رشته دندانپزشكي در اين همايش به متخصصان ارايه خواهد شد.
گفتني است اين كنگره به همت انجمن دندانپزشكي ايران (شعبه فارس) و با همكاري دانشكده دندانپزشكي دانشگاه علوم پزشكي شيراز، دفتر آموزش مداوم جامعه پزشكي استان فارس و استادان دانشكده هاي دندانپزشكي سراسر كشور در سالن هاي صدرا و سيناي دانشگاه علوم پزشكي شيراز برگزار مي شود.
نظر شما