به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت ژاپنی "ان. ای. سی" فناوری جدیدی را ارائه کرده است که می تواند کپی های فیلمی را که در روی وب به صورت غیرقانونی بارگذاری شده با دقت 96 درصد و در کمتر از چند ثانیه شناسایی کند.
تا به امروز مهمترین مشکل در مبارزه با سرقت محتواهای چندرسانه ای در روی وب، پیگرد این سرقتها در یک مدت زمان کوتاه بود. اکنون این فناوری جدید "ان. ای. سی" می تواند هزار ساعت فیلم را در مدت یک ثانیه مورد تجسس قرار دهد و با صرف زمان چند ثانیه دیگر می تواند فیلمهای پیدا شده را با نسخه های اصل مقایسه و کشف کند که آیا این کپی به صورت قانونی بارگذاری شده و یا یک نسخه غیرقانونی است.
فیلمهای اصل از یک "اثر انگشت دیجیتال" برخوردارند که می توان آن را با مقایسه تفاوتهای نور در داخل یک فریم و همچنین تفاوت مقایسه ابعاد و شکل هر فریم شناسایی کرد.
اثر انگشت دیجیتالی، تک است و بنابراین می تواند در داخل هر فریم شناسایی شود. به این ترتیب می توان فیلمهای غیراصل را که از طریق سیستمهای رمزگشایی دوباره و یا دوباره نویسی ایجاد شده اند از نسخه های اصل تشخیص داد.
در این مرحله، اثر انگشت دیجیتال فیلم اصلی با اثر انگشت دیجیتالی فیلم مورد بررسی مقایسه می شود. به گفته "ان. ای. سی" فرایند مقایسه تنها دو ثانیه به طول می انجامد.
براساس گزارش TFTS، این فناوری در سیزدهمین دوره نمایشگاه "سیستمهای تعبیه شده" (Embedded System Expo) که از 12 تا 14 می در توکیو برگزار می شود به نمایش در آمده است.
نظر شما