پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۲:۵۳

امسال تابلوهای شهری در معابر جنوب تهران ساماندهی می شود

شهرداری منطقه 20 به منظور جلوگیری از سردرگمی شهروندان و راهنمایی آنها طی سال جاری تابلوهای راهنمایی مسیر را در این منطقه تکمیل می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس ایرج ولی نژاد معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه با اعلام این خبر گفت: بر اساس مطالعات و بازدید های میدانی کارشناسان این حوزه در سال گذشته نواقص و کاستی های موجود را شناسایی کردند.

وی در ادامه از طراحی تابلوهای جدید در این منطقه خبر داد و افزود: تعداد 400 متر مربع تابلوی راهنمایی مسیر به رنگ سفید طراحی شده است که این تابلوها در سال جاری در معابر اصلی، تقاطع ها و میادین نصب می شود.

ولی نژاد اعتبار اختصاص یافته به این امر را حدود 400 میلیون تومان ذکر کرد و افزود: برای ایمن سازی و روان سازی شبکه معابر جنوب تهران طی سال جاری 10 برنامه ترافیکی با اعتباری بالغ بر چهارمیلیارد و 840 میلیون ریال از سوی شهرداری منطقه 20 اجرا می شود.

 

کد خبر 1081802

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha