پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۵:۱۲

135 پایگاه اوقات فراغت در استان سمنان راه اندازی می شود

سمنان - خبرگزاری مهر: دبیر اجرایی طرح اوقات فراغت اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: در راستای غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان، 135 پایگاه اوقات فراغت در این استان راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در شاهرود، مهدی رضایی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در شاهرود گفت: از این تعداد یکصد پایگاه در قالب بوستان معرفت و 35 پایگاه نیز هسته های فرهنگی جوان است.

وی با بیان اینکه این پایگاه ها در مساجد و مراکز فرهنگی استان سمنان راه اندازی می شود، گفت: 30 پایگاه در سمنان، 39 پایگاه در شاهرود، 21پایگاه در دامغان، 18 پایگاه در گرمسار، هشت پایگاه در مهدیشهر، سه پایگاه در سرخه، 9 پایگاه در میامی و هفت پایگاه در بیارجمند فعالیت خواهند کرد.

رضایی اظهار داشت: فعالیت های فرهنگی، اردو های تفریحی فرهنگی، ورزشی و هنری از برنامه های جنبی در این پایگاه ها است.

وی زمان شروع کلاس های اوقات فراغت اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان را اول تیرماه به مدت 45 روز عنوان کرد و گفت: شرکت کنندگان طرح اوقات فراغت سال گذشته اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان چهار هزار و 280 نفر بودند.

دبیر اجرایی طرح اوقات فراغت اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: در این پایگاه ها 30 نفر از روحانیان اعزامی از دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و 40 نفر نیز از روحانیان مستقر و هجرت بلند مدت مشغول به تبلیغ بودند.

وی اظهار داشت: همچنین 57 نفر مربی نیز درهسته های فرهنگی جوان تابستان سال گذشته فعالیت می کردند.

وی تعداد پایگاه های تابستان سال گذشته این استان را یکصد و 11 پایگاه عنوان کرد و افزود: از این تعداد 51 پایگاه شهری و 60 پایگاه نیز روستایی بوده است.

کد خبر 1081856

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha