۱۰ شهریور ۱۳۸۳، ۱۴:۴۲

با صدور بيانيه اي صورت گرفت:

درخواست چكاد آزادانديشان براي توجه به برنامه محوري در انتخابات رياست جمهوري

چكاد آزادانديشان در خصوص رويكرد برنامه محوري به انتخابات رياست جمهوري بيانيه اي صادر كرد.

به گزارش خبرگزاري "مهر" در اين بيانيه آمده است:  با توجه به اين كه انتخابات رياست جمهوري در كشور ما، از اهميت ويژه اي  برخوردار است و رييس جمهور در نظام سياسي كشور، به عنوان نفر دوم حاكميت سياسي از شأن و جايگاه والايي برخوردار است ، گروهها و احزاب سياسي مي كوشند با ترغيب و تشويق مردم به حضور در پاي صندوقهاي رأي ، به نامزد مورد نظر آنان جهت كسب آراي لازم براي رياست جمهوري ، راي دهند.

از سوي ديگر اهميت اين انتخابات به حدي است كه با وجود اينكه هنوز حدود 9 ماه به موعد برگزاري آن مانده است ، با اين حال تكاپوي گروه ها و احزاب سياسي براي معرفي نامزد مورد نظر و يا ترغيب افراد و شخصيت ها براي اعلام حضور خود در صحنه انتخابات ، مشهود است.

اين تلاش و تكاپوها، البته زودرس و زودهنگام نيست، زيرا از هم اكنون بايد افراد اصلح و برخوردار از ويژگي هاي ممتاز و شايسته نزد مردم شناخته شوند و اين امر تابع مراحلي است كه ممكن است چندين ماه وقت به خود اختصاص دهد.

در بيانيه چكاد آزادانديشان تصريح شده است : در چنين موضوع با اهميتي، عادت بر اين است كه روي افراد خاص براي احراز اين منصب تمركز شده و شخصيت هاي ويژه اي مورد توجه و اعتنا قرار مي گيرند و  در اين ميان، برنامه هاي كاري و چشم اندازهايي كه قاعدتا بايد از سوي افراد براي حل مشكلات و ارايه  راهكارها معرفي شوند ، مورد غفلت واقع مي شود.

در چنين نگاه و نگرشي كه متاسفانه ميان گروهها و احزاب سياسي  مرسوم و متداول است ، افراد به عنوان محور شناخته مي شوند و نه برنامه ها و اهداف مدون و تعريف يافته آنان در مورد مسايل و مشكلات كشور. به همين دليل، در فضاي سياسي كشور، نقيصه حاد و چشمگيري وجود دارد و تا زماني كه برطرف نشود، نمي توان گفت به بلوغ سياسي در انتخابات رييس جمهور با كفايت و با تدبير و برنامه محور دست يافته ايم.

به همين دليل انتظار مي رود به جاي تمركز روي افراد خاص، برنامه هاي احزاب سياسي جهت پيشبرد اهداف نظام سياسي كشورمان و تقويت حركت توسعه مدارانه در كشور و تعميق دستاوردهاي اقتصادي، فرهنگي و ... آن اعلام گردد.

چنين اقدامي كه نمايانگر بلوغ احزاب سياسي در سطح تعاملات سياسي كشور مي باشد، اين امكان را به مردم مي بخشد كه نسبت به برنامه هاي اعلام شده به قضاوت و داوري بنشينند و آنچه را كه به سود جامعه و كشور مي يابند، انتخاب نمايند.

در خاتمه بيانيه چكاد آزاد انديشان آمده است ، تضمين استمرار حركت رشد و توسعه كشور و گسترش توان اقتصادي و صنعتي آن و همچنين رشد فرهنگي جامعه، به ارايه برنامه هاي جامع از سوي نامزدها بستگي دارد.

لذا از كليه افرادي كه مستقيم و يا غير مستقيم اعلام آمادگي مي كنند و يا اين كه توسط افراد، شخصيت ها ، گروهها و احزاب معرفي مي شوند دعوت مي كنيم برنامه هاي خود را در جهت توسعه و رونق همه جانبه كشور و تنوير افكار عمومي ارايه فرمايند.

از احزاب و گروههاي سياسي نيز كه فرد خاصي را معرفي و حمايت مي كنند انتظار داريم تا همراه معرفي، مواضع و برنامه هاي خود را نيز اعلام نمايند.

کد خبر 108203

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha