پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۶:۲۹

بخشنامه بنیاد شهید جانبازان را در ادارات بلاتکلیف کرد

بخشنامه بنیاد شهید جانبازان را در ادارات بلاتکلیف کرد

ساری - خبرگزاری مهر : مشاور استاندار مازندران در امور ایثارگران با اشاره به بخشنامه اخیر بنیاد شهید برای رفع مشکلات درمانی جانبازان در ادارات اظهار داشت: این بخشنامه، جانبازان را در ادارات بلاتکلیف کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، احسان آبیار قمصری عصر چهارشنبه در جمع ایثارگران و جانبازارن غرب مازندران در کلاردشت افزود: یکی از مشکلات جانبازان موضوع درمانی است که با توجه به بخشنامه اخیر رئیس بنیاد شهید کشور متاسفانه نه تنها مشکلی حل نشده بلکه مشکلی را در نحوه رسیدگی به درمان جانبازان و ایثارگران ایجاد و جانبازان شاغل در دستگاه های اجرایی را با بلاتکلیفی مواجه کرده است.

وی با انتقاد از نمایندگان مجلس برای تعلل در تصویب لایحه جامع خدمات ایثارگران خاطر نشان کرد: متاسفانه لایحه جامع خدمات به ایثارگران بیش از 10 سال است به بهانه های مختلف تصویب نشده و در میان مجلس شورای نگهبان و تشخیص مصلحت نظام بلاتکلیف است در حالی که این طرح و لایحه باید در  برنامه سوم توسعه تصویب می شد.

مشاور استاندار در امور ایثارگران و جانبازان  تصریح کرد: در خصوص بی مهری به ایثارگران و جانبازان مراتب اعتراض خود را اعلام کردیم.

قمصری تصریح کرد: امروز ایثارگران و جانبازان کمتر با مشکل اشتغال مواجه هستند و  امروز با مشکل اشتغال فرزندان ایثار گران و جانبازان مواجه هستیم باید برای مسئله اشتغال فرزندان راویان جنگ تمهیداتی اندیشیده شود.

وی گفت:  فرزندان ایثارگران و جانبازان حق دارند از پدرانشان بپرسند که به چه دلیل جنگیده اند و امروز شغلی برای فرزندان آنها نیست.

آبیار قمصری با اشاره به اینکه نمایندگان مجلس شورای اسلامی وضعیت خود را در خصوص لایحه جانبازان و ایثارگران به صورت شفاف بیان کنند افزود: نمایندگان علت مخالفت خود را با این طرح اعلام نموده و در صورت موافقت نسبت به طولانی شدن زمان اجرای این طرح پاسخگو باشند .

حجت الاسلام سید مصطفی محمدی نیز با اشاره به تاثیر پذیری ایثارگران صدر اسلام در انقلاب اسلامی گفت : رزمندگان جنگ تحمیلی مایه افتخار نظام جمهوری اسلامی هستند که بر پایه خون شهدا و فداکاری رزمنده و ایثارگر استوار است.

وی افزود: ایثارگران و جانبازان باید راویان روزهای جنگ و خاطرات دفاع مقدس باشند.

محمدی اظهار داشت : امروز شیطان به کانون فرزندان مسئولان می رود تا برنامه ریزی کنند و آثار آن را در عرصه های اقتصادی ،سیاسی و اجتماعی می بینیم که چگونه برخی از مسئولان توسط فرزندانشان انقلاب ما را می فروشند .

قدیر رضایی فرماندار چالوس نیز گفت: امروز تکلیف ما این است که اطاعت از ولایت فقیه را سر لوحه امور قرار دهیم و  ایثارگران مشاوران واقعی فرمانداران در شهرستان هاهستند.

کد خبر 1082061

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha