پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۱:۲۳

کارگروه دریاچه ارومیه بسیار قوی عمل می کند

ارومیه - خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان غربی گفت: کارگروه دریاچه ارومیه قوی ترین کارگروه دولت است که در آن برای احیای دریاچه ارومیه تصمیم گیری می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، وحید جلال زاده شامگاه چهارشنبه در برنامه رادیویی صدای مهر مرکز صدا و سیمای آذربایجان غربی با اشاره به تشکیل کارگروه دریاچه ارومیه  با ریاست معاون اول رئیس جمهور، افزود: در این کارگروه وزرای جهاد کشاورزی، نیرو، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، استانداران استانهای آذربایجان شرقی و غربی و استان کردستان نیز حضور دارند.

وی ضمن تشریح بررسیهای انجام شده درباره هفت دریاچه مهم جهان و نقش تغییرات آب و هوایی در حیات این دریاچه ها طی این جلسه، اظهار داشت: در نخستین نشست این کارگروه گزارش بارندگی های اخیر در حوضه دریاچه ارومیه و افزایش 60 سانتی متری سطح آب دریاچه ارومیه نقطه قوت و سبب ایجاد امیدواری برای نجات دریاچه ارومیه از بحران خشکسالی ارائه شد.

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به تاثیرات 67 درصدی خشکسالی و کاهش بارندگی ها در کاهش آب دریاچه ارومیه و تشریح اهمیت مصارف آب در بخش های کشاورزی و شرب، بیان داشت: سد های احداث شده در کاهش آب دریاچه ارومیه 6.5 درصد نقش دارند اما بهره برداری غیر مجاز در حوزه کشاورزی 27 درصد در این امر دخیل است.

جلال زاده با تاکید بر ضرورت اصلاح مصرف آب در بخش کشاورزی و شرب در جهت احیای دریاچه ارومیه و تامین بخشی از نیاز آن، خاطر نشان کرد: کاربردی شدن تصمیمات این کارگروه در چند روز آینده آغاز می شود.
 

کد خبر 1082323

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha