به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، همایون مظاهری ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در چند سال اخیر با اجرای طرح های باغداری توسعه باغات مثمر در دستور کار باغداران و مسئولان کشاورزی قرار گرفته است.
مظاهری با بیان اینکه هم اینک سطح زیرکشت باغات استان به پنج هزار و 200 هکتار رسیده است، گفت: احداث باغات الگویی ایجاد سایتهای باغبانی و کاشت درختان مثمر در زمینهای شیبدار و کم بازده از جمله طرحهای این سازمان برای توسعه باغات در استان است.
وی بهره برداران بخش باغداری در استان را حدود هشت هزار نفر اعلام کرد و گفت: وضعیت اقلیمی و شرایط آب و هوایی در استان کارشناسان و باغداران استان را به سمت و سوی طرح های جدید باغداری کشانده است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان عمده باغات استان را شامل درختان گردو، زیتون، انگور، هلو، زردآلو و انار عنوان کرد.
نظر شما