به گزارش خبرنگار مهر در قزوین، یوسف جبارزاده شامگاه پنجشنبه در همایش مدیریت مصرف برق ویژه ادارات و سازمانهای استان گفت: افزایش قابل توجه مصرف انرژی در کشور موجب شده است که استفاده از انرژیهای نو مانند خورشید و باد در اولویت طرحهای وزارت نیرو قرار گیرد.
وی افزود: استان قزوین امکان استفاده بسیار مطلوبی از انرژی خورشیدی را دارد و در کنار چهار روستا که انرژی خود را از برق تامین می کند باید برای توسعه این نوع انرژی برنامه ریزی مدونی انجام دهیم.
جبارزاده از راه اندازی سایت آموزشی شرکت توزیع نیروی برق استان در آینده نزدیک خبر داد و بیان کرد: این سایت با مشارکت سازمان فنی حرفه ای استان در کنار اطلاع رسانی زمینه اموزش مستمرعلاقمندان را فراهم خواهد کرد.
وی افزود: این سایت با اعتباری بالغ بر سه میلیارد ریال هفته آینده افتتاح می شود و به مرحله بهره برداری خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت توزیع نیریو برق استان قزوین هزینه کم و دسترسی آسان انرژی را موجب افزایش میزان مصرف آن ذکرکرد و اظهار داشت: باید با فرهنگ سازی، آموزش مستمر در خصوص کاهش میزان مصرف، کمک کردن تلفات انرژی، افزایش تولید و توسعه بهره گیری از انرژیهای تجدید پذیر برنامه های مدونی را اجرایی کنیم.
وی گفت: هزینه برق در کشور ما 22 تومان و کشورهای دیگر چهار برابر و 88 تومان است که با اجرای طرح هدفمند کردن یارانه این رقم به قیمت واقعی نزدیک خواهد شد.
وی رعایت الگوهای مصرف در امور مختلف مانند ساخت و ساز را در کاهش مصرف انرزی موثر دانست و خواستار توجه مردم به استفاده بهینه از انرژی شد.
نظر شما