پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۸:۱۹

پنج هزار راننده توسط مراکز مجاز طب کار کارت صحت دریافت کردند

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان زنجان گفت: سال گذشته بیش از پنج هزار راننده حرفه ای شاغل در بخش حمل و نقل بار و مسافر توسط مراکز مجاز طب کار، معاینه شده و کارت صحت دریافت کردند.

عبدالحسین علی اکبری هدف از انجام این معاینات را ارتقای سلامت جسمی و روحی رانندگان حرفه ای برون شهری و همچنین افزایش ضریب ایمنی حمل و نقل جاده ای عنوان کرد و افزود: به استناد بند 5 ماده 3 آیین نامه حمل و نقل بار و مسافر و با هدف کاهش تصادفات جاده ای ناشی از عوامل انسانی، معاینات شغلی رانندگان هر دو سال یک بار توسط شرکتهای طب کار بخش خصوصی و بر اساس دستور العمل اجرایی نحوه معاینات پزشکی و ضوابط صدور کارت صحت و سلامت رانندگان ابلاغی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی کشور انجام می شود.
 
وی با اشاره به اینکه در این آزمایشات تمام اختلالات احتمالی شامل بینایی، شنوایی، کلیوی، غدد و حرکتی، روحی - روانی و همچنین تنفسی و فشار خون رانندگان دقیقا ارزیابی می شود، ادامه داد: در صورت نیاز، رانندگان برای معالجه به پزشکان متخصص معرفی می شوند.
 
علی اکبری مدت زمان صدور و تحویل نهایی کارت سلامت را در صورت تکمیل مدارک هنگام ثبت نام اولیه، 24 ساعت ذکر کرد و افزود: اخذ گواهی عدم اعتیاد نیز از جمله مدارک لازم و مهم رانندگان هنگام ثبت نام اولیه است که باید از مراکز صلاحیت دار، اخذ شده و به مراکز طب کار هنگام ثبت نام ارائه شود.
 
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان زنجان از کارت صحت و سلامت به عنوان یکی از مدارک اصلی و فردی رانندگان حرفه ای جاده ای عنوان کرد و افزود: شرکتها و مؤسسات حمل و نقل باید رانندگان را ملزم به داشتن کارت مذکور نموده و از تحویل بار و مسافر به رانندگان فاقد کارت سلامت خودداری کنند.
کد خبر 1083420

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha