پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۵:۵۰

نمایش "قصه غصه ها" در شیراز به روی صحنه رفت

نمایش "قصه غصه ها" در شیراز به روی صحنه رفت

شیراز - خبرگزاری مهر: نوا نمایش "قصه غصه ها" در تالار حافظ شیراز به روی صحنه رفت.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، مجتبی محمدزاده تهیه کننده نوا نمایش "قصه غصه ها" در این خصوص به خبرنگاران گفت: این نمایش از سالهای گذشته با نام "بیرق ماندگار" برپا می شد که امسال با تغییر نمایشنامه، اسم نمایش نیز تغییر کرد.

وی افزود: در این برنامه سعی شده است مظلومیت حضرت زهرا (س) با استناد به کتاب های اهل تشیع و تسنن به نمایش درآید.

محمدزاده ادامه داد: این نمایش از سال های گذشته روی صحنه می رفت و با توجه به بخش های تغییر یافته از شش ماه پیش تمرین را آغاز کردیم ضمن اینکه این نوا نمایش با 30 نفر دست اندر کار و 14 بازیگر آماده اجرا شده است.

تهیه کننده نوا نمایش "قصه غصه ها" تاکید کرد: امیدواریم استقبال توسط نسل جوان انجام گیرد چراکه در این نمایش صحنه های مختلف از زندگانی حضرت زهرا(س)، غیرت علوی و حجاب فاطمی در نظر گرفته شده است.

محمدزاده اضافه کرد: استانداری فارس، نیروی انتظامی فارس، شهرداری شیراز و اداره کل ارشاد و اسلامی استان فارس از جمله سازمان هایی بودند که در این راه این نوا نمایش را یاری کردند.

تماشای این نوا نمایش رایگان است و تا 26 اردیبهشت نیز در تالار حافظ واقع در چهار راه حافظیه شیراز همه روزه در دو اجرا از ساعت 18 و 30 دقیقه و 20 و 30 دقیقه اجرا می شود.

کد خبر 1083551

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha