پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۸:۱۲

دهمرده:

پرهیز از برخورد جزیره ای در تنظیم سند سلامت ضروری است

پرهیز از برخورد جزیره ای در تنظیم سند سلامت ضروری است

کرمان - خبرگزاری مهر: استاندار کرمان با تاکید بر لزوم همکاری دستگاههای مختلف در تنظیم سند سلامت، خواستار پرهیز از هرگونه برخورد جزیره ای در این زمینه شد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، حبیب الله دهمرده عصر شنبه در نشست شورای سلامت کرمان خواستار همکاری همه دستگاههای استان کرمان در راستای تنظیم سند سلامت استان کرمان شد.

وی گفت: بسیاری از دستگاههای اجرایی استان کرمان در زمینه تنظیم سند چشم انداز سلامت استان ارتباط مستقیم و غیر مستقیم دارند.

استاندار کرمان گفت: برنامه علمی و زمانبدنی شده در تنظیم سند سلامت کرمان تعیین کننده است و باید به صورت کاملا علمی این سند تنظیم و به عنوان یک الگو در اختیار سایر استانها قرار گیرد.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری جشنواره تئاتر روبان قرمز در کرمان گفت: باید با استفاده از تمامی ظرفیتهای موجود از جمله هنر فرهنگسازی لازم در خصوص مسائل مختلف در استان انجام شود.

دهمرده افزود: این نوع برنامه ها یک نگاه جدید و روشی عالمانه است برای استفاده از تمام ظرفیتها برای پیشبرد هدف که باید تاثیرات مثبت آن درجامعه مورد ارزیابی دقیق قرار گیرد و در صورت وجود نقاط ضعف برطرف شود.

وی اضافه کرد: از این مسئله می توان در ابعاد مختلف بخصوص فرهنگ سازی درجامعه استفاده کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز با اشاره به ارسال 170 اثر به این جشنواره و تاثیر مثبت آن بر جامعه گفت: طبق این تجربه استفاده از زمینه هایی مانند هنر که برای مردم جذلبیت دارد در فرهنگسازی بسیار موثر است.

محمد گردان خاطرنشان کرد: آمادگی لازم برای امضاء تفاهم نامه ای با اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص برگزاری کارگاههای آموزشی و سمینار برای هنرمندان در زمینه سلامت را داریم و با جدیت این مسئله را پیگیری می کنیم.

کد خبر 1083589

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha