پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۵:۱۳

طی دو سال گذشته؛

مخابرات قم رتبه برتر کشور در زمینه شاخصهای تلفن همراه را کسب کرد

مخابرات قم رتبه برتر کشور در زمینه شاخصهای تلفن همراه را کسب کرد

قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل شرکت مخابرات استان قم از کسب رتبه برتر کشوری توسط مخابرات قم در زمینه شاخصهای تلفن همراه طی دو سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، مهندس محمدرضا زهره‌وند قبل از ظهر یک‌شنبه در گفتگو با خبرنگاران در خصوص شعار امسال در روز جهانی مخابرات و هفته ارتباطات بیان داشت: هر ساله به مناسبت روز جهانی مخابرات و جامعه اطلاعاتی دکتر حمدون توره، دبیر کل اتحادیه جهانی مخابرات ITU متناسب با موضوعات مهمی که جامعه جهانی با آن روبرو است پیام و شعاری در نظر می‌گیرد و شعار امسال که سر فصل کار شرکت‌های مخابراتی در طول سال قرار می‌گیرد، شهر بهتر زندگی بهتر با فناوری ارتباطات و اطلاعات است.

وی در این گفتگو به شرح عملکرد شرکت مخابرات قم در سال 88 پرداخت و بیان داشت: بر اساس ارزیابی‌های انجام شده توسط سازمان‌های بیرونی از جمله شرکت ارتباطات سیار، استانداری قم و ... مخابرات قم از عملکرد خوبی برخوردار بوده است که پس از اعمال سیاست خصوصی سازی می‌توان به دستیابی " ای پی اس" 198 ریال اشاره کرد که با توجه به پیش بینی شرکت مخابرات، استان قم 12 درصد از برنامه جلوتر است و در این زمینه جزء سه استان برتر کشور به شمار می‌رود.

زهره‌وند اضافه کرد: همچنین شرکت مخابرات استان قم در زمینه شاخصهای تلفن همراه در سال گذشته به مانند سال 87 حائز رتبه برتر کشور بوده است.

وی در خصوص دیگر افتخارات شرکت مخابرات قم در سال 88 اظهار داشت: کسب رتبه دوم در زمینه شاخص‌های ارتباطات دیتا، کسب رتبه اول در کاهش عدم وصولی مشترکین سیار، کسب رتبه اول در نگهداری فیبر نوری، کسب رتبه روابط عمومی برتر استان، کسب عنوان دستگاه برتر سال 88 در زمینه ارائه خدمات به زائران جمکران و حرم حضرت معصومه(س) و ... از جمله افتخارات شرکت مخابرات استان قم در سال گذشته بوده است.

وی در خصوص ضرایب نفوذ کشوری در خصوص تلفن ثابت، همراه و اینترنت گفت: افتخارات دیگر مخابرات قم، کسب رتبه پنجم جهانی در ضریب نفوذ تلفن همراه، رتبه هشتم در ضریب نفوذ تلفن ثابت و رتبه دوم در ضریب نفوذ اینترنت است که در هر سه شاخص مخابرات قم از میانگین کشوری بالاتر است.

زهره‌وند از افزایش 8 درصدی ضریب نفوذ تلفن همراه در استان قم نسبت به سال قبل، افزایش 12درصدی ضریب نفوذ تلفن همراه در سال 88 نسبت به سال 87 در سطح کشور و افزایش 22 درصدی تعداد مشترکین تلفن شبکه دیتا در قم خبر داد و در خصوص طرح‌ها و پروژه‌های ویژه سال گذشته ابراز داشت: راه اندازی شبکه مترواترنت با اعتباری بالغ بر 80 میلیارد ریال، خرید و نصب تجهیزات سه هزار و 800 پورت دیتا با اعتبار 5 هزار و 484 میلیون ریال، استقرار سامانه 1818، توسعه فاز چهار شبکه همراه اول شامل 52 سایت BTS ، تکمیل ساختمان مخابرات دستجرد با اعتبار چهار هزار و 700 میلیون ریال و ... بخشی از پروژه‌های مهم در سال گذشته بوده است.

115 پروژه مخابراتی در قم به بهره برداری می‌رسد

وی تعداد کل پروژه‌های افتتاح شده در سال گذشته را 104 پروژه با اعتباری بالغ بر 133 هزار و 576 میلیون ریال در هفته ارتباطات، دولت و دهه فجر عنوان کرد و در خصوص طرح‌ها و پروژه‌های مهم سال 89 گفت: خرید و نصب تجهیزات 11 هزار و 200 پورت دیتا با اعتبار 7 هزار و 935 میلیون ریال، ادامه توسعه فاز چهار شبکه همرا اول، خرید و نصب  Billing center با اعتبار 2 هزار و 600 میلیون ریال و ... از جمله طرح های مخابراتی سال جاری در استان قم خواهند بود.

مدیر عامل شرکت مخابرات قم از افتتاح همزمان 115 پروژه در روز سه‌شنبه و برگزاری همایش زندگی مسالمت آمیز با آنتن‌های تلفن همراه در روز چهارشنبه خبرداد و در خصوص ارتباط متقابل با مشترکین بیان داشت: سامانه تلفنی 135 به صورت 12 ساعته از 7 صبح تا 19 به صورت اپراتوری پاسخگوی مشترکان خواهد بود که روزانه حدود 400 و در ماه به طور متوسط 10 تا 12 هزار تماس تلفنی با این سامانه برقرار می‌شود.

کد خبر 1084114

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha