پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۷:۰۷

پیروانی در گفتگو با مهر:

هدف‌مان صعود به رده چهارم جدول است/ امیدوارم مقاومت سقوط نکند

هدف‌مان صعود به رده چهارم جدول است/ امیدوارم مقاومت سقوط نکند

سرمربی تیم فوتبال استیل آذین با اشاره به اهمیت پیروزی مقابل استقلال اهواز، گفت: به دنبال آن هستیم که با پیروزی در این بازی لیگ برتر را با ایستادن بر سکوی چهارم به اتمام برسانیم.

افشین پیروانی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان مطلب فوق گفت: با توجه به سقوط استقلال اهواز، این تیم بدون استرس و برای اعاده حیثیت برابر ما به میدان می آید. با این حال ما تنها به پیروزی فکر می‌کنیم تا با کسب سه امتیاز این بازی و رسیدن به رده چهارم، لیگ را به پایان برسانیم. 

وی همچنین افزود: ما ابتدا باید خودمان برابر استقلال اهواز پیروز شویم و پس از آن به فکر نتیجه بازی‌های دیگر تیم‌ها باشیم. به همین دلیل آنالیز خوبی از تیم استقلال اهواز داشته‌ایم و با آگاهی کامل از نقاط ضعف و قوت این تیم به مصاف حریف اهوازی می رویم.

سرمربی تیم فوتبال استیل آذین با ابراز تاسف از سقوط استقلال اهواز به دسته اول خاطرنشان کرد: تیم استقلال اهواز از بازیکنان بسیار خوبی بهره می برد اما متاسفم که تیم فوتبال این باشگاه خصوصی، به خاطر برخی اتفاقات و مشکلات مالی به دسته پایین‌تر سقوط کرد.

پیروانی در مورد عملکرد کادرفنی جدید استیل آذین اظهار داشت: ما در آخر فصل به استیل آذین آمده‌ایم و در دو بازی بسیار حساس برابر پرسپولیس که در اندیشه آسیایی شدن بود و مس کرمان که قصد داشت حضورش در لیگ برتر را قطعی کند، تلاش خودمان را برای موفقیت به کار بسته‌ایم و فکر می کنم نتایج خوبی بدست آوردیم.

وی با بیان اینکه تداوم حضورش در استیل آذین به تصمیم مدیریت باشگاه بستگی دارد، تاکید کرد: هنوز نشست خاصی با مسئولان باشگاه برای تمدید قرارداد نداشته‌ایم اما بعد از دیدار با استقلال اهواز در این مورد صحبت خواهیم کرد.

سرمربی تیم فوتبال استیل آذین در پایان در مورد وضعیت تیم مقاومت سپاسی گفت: هدایت تیم مقاومت سال‌ها برعهده برادرم بوده و امیدوارم این تیم به دسته پایین‌تر سقوط نکند. برای این تیم هنوز هیچ چیز تمام نشده و با ارائه بازی فکورانه و منطقی مقابل راه آهن می تواند در لیگ ماندنی شود. ضمن اینکه اگر هم یک درصد سقوط کردند، آخر فوتبال نیست و با حمایت مسئولان می‌تواند دوباره به لیگ برتر بازگردند.

دیدار تیم‌های فوتبال استقلال اهواز و استیل آذین در هفته سی و چهارم و پایانی رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور  ساعت 19:30 فردا سه شنبه با قضاوت محمد ملکی در ورزشگاه تختی اهواز برگزار می شود.

کد خبر 1084224

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha