به گزارش خبرنگار مهر در کرج، محمدرضا واحدی فرزند افراسیاب به شماره شناسنامه 54 متولد سال 47 و صادره از همدان حدود 20 سال است که کارمند رسمی آموزش و پرورش استان تهران در فردیس کرج است ، در حالیکه طبق اظهاراتش 24 سال است که از سوی اداره ثبت احوال استان همدان و کرج متوفی اعلام شده و تاکنون نیز برغم پیگیریهای مکرر، نتوانسته است زنده بودن خود را ثابت کند.
محمدرضا واحدی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن شرح زندگی خود، اعلام کرد: از چندین سال گذشته تاکنون به هر ارگان و سازمانی که مراجعه می کنم، به من می گویند که در سال 65 شهید شده ام .
این معلم طبق اظهاراتش بارها به اداره ثبت احوال استان همدان، شهرستان کرج و استان تهران مراجعه کرده اما هیچ نتیجه ای نگرفته است. حتی برای وی سهام عدالت نیز همانند سایر معلمان صادر نشده است.
واحدی اعلام کرد: در این راستا زمانی که برای من کارت ملی صادر کردند، گفتند که یک سال بیشتر اعتبار ندارد.
پیش از این خبرنگار مهر در کرج اقدام به انتشار گزارشی تحت عنوان "همنام بودنی که دردسر ساز شد/ معلمی که زنده بودنش به رسمیت شناخته نمی شود " در روز ششم اردیبهشت ماه جاری کرد و از مسئولان مربوطه خواست تا مشکل این فرد فرهنگی را پیگیری کنند.
درپی انتشار گزارش فوق ، مسئولان سازمان ثبت احوال کشور واکنش نشان دادند و طی تماس با خبرگزاری مهر در کرج به نکاتی در این زمینه اشاره کردند.
برای محمدرضا واحدی در اردیهشت ماه 88 کارت ملی صادر شده است
مشاور رئیس سازمان ثبت احوال کشوردر این زمینه در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: در مورد این اتفاق تاحدودی بی مهری شده است.
سعید عبودی اعلام کرد: برای این فرد در اردیبهشت ماه سال 88 کارت ملی صادرشده و این کارت نشان دهنده حیات وی است.
وی اظهار داشت: تمامی مدارک مبنی بر دریافت کارت ملی توسط این فرد در سازمان موجود است.
این مسئول در پاسخ به سئوال مهر در مورد اینکه "با توجه به صدور کارت ملی و تایید حیات این فرد چرا در برگه سهام عدالت این فرد کلمه متوفی قید شده است" گفت: این فرد پس ازاخذ کارت ملی دیگر به اداره ثبت احوال مراجعه نکرده تا مراحل بعدی طی شود.
عبودی درادامه این گفتگو متذکر شد: از اردیبهشت ماه سال 88 به بعد این فرد دیگر مشکلی در تایید حیات نداشته است.
مشاور رئیس سازمان ثبت احوال کشور گفت: از نظر سازمان این فرد زنده است و هیچ مشکلی در مورد حیات وی وجود ندارد.
با توجه به سخنان این مسئول و اظهارات محمدرضا واحدی، خبرنگار مهر بار دیگر به گفتگو با این معلم پرداخت.
طی یک هفته زنده شدم!
واحدی با حضور در دفتر خبرگزاری مهر در کرج اعلام کرد: حدود یک هفته قبل از تماس با خبرگزاری مهر برای انعکاس این گزارش، اینجانب طی تماس با یکی از مسئولان سهام عدالت در تهران، برای چندمین بار با عبارت "محمدرضا واحدی متوفی شده است" مواجه شدم و تصمیم گرفتم که این مشکل را از طریق رسانه ها مطرح کنم.
وی ادامه داد: بعد از انتشار این گزارش در خبرگزاری مهر، از سوی سازمان ثبت احوال کشور با من تماس گرفته شد و اعلام شد که برای پیگیری حیات خود به این سازمان مراجعه کنم.
این معلم افزود: جالب این است که وقتی به سازمان مراجعه کردم دیدم که هیچ مشکلی برای عدم تایید حیات من وجود ندارد.
واحدی گفت: چطور می شود که یک هفته قبل از انعکاس گزارش در خبرگزاری مهر من متوفی بودم اما هم اکنون که این گزارش منتشر شده همه قضایا فرق کرده است؟
وی افزود: در اردیبهشت ماه سال 88 کارت ملی برای من صادر شد، اما وقتی در اسفند سال 88 برای دریافت برگه سهام عدالت اقدام کردم، مجددا من را متوفی اعلام کردند.
این فرهنگی همچنین اظهار داشت: از زمانی که این گزارش در تلویزیون پخش شد، زمانی که در جمع دانش آموزان مدرسه قرار می گیرم آنها به تاثیر گزارش پخش شده در تلویزیون من را "شهید زنده" خطاب می کنند.
زنده بودنم را مدیون خبرگزاری مهر هستم
واحدی دربخش دیگری از اظهاراتش اعلام کرد: من ازخبرنگار خبرگزاری مهر تشکر می کنم، چون زنده بودنم را مدیون این رسانه هستم.
واحدی عنوان کرد: تمامی مدارک اظهارات اینجانب موجود است و نمی دانم چطور می شود که طی یک هفته تمام اظهارات چندین سال قبل عوض می شود.
در پی انتشار این گزارش در خبرگزاری مهر، در اخبار 20:30 شبکه دو سیما روز پنج شنبه 23 اردیبهشت ماه جاری نیز با محمدرضا واحدی مصاحبه ای انجام گرفته و این اظهارات عنوان شد.
در ادامه این جریان اداره ثبت احوال استان همدان نیز اعلام کرد که این فرد مشکلی ندارد و زنده است.
اما دراین میان با توجه به رسانه ای شدن این مشکل، در اظهارات اداره ثبت احوال استان همدان مبنی بر حیات این فرد تناقض وجود دارد چون بر اساس مدارک ارائه شده از سوی محمدرضا واحدی ثبت احوال همدان این فرد را شهید اعلام کرده بود.
خبرگزاری مهر آماده انعکاس هرگونه جوابیه و اظهار نظر مسئولین محترم و سازمانهای مربوطه در این مورد است.
نظر شما