به گزارش خبرگزاري مهر، اين ميزان هداياي ارسالي در اين مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ تعداد سه درصد و از لحاظ ارزش 2/1 درصد افزايش داشت.
بر اساس گزارش روابط عمومي گمرك ايران، بيشترين ميزان هداياي ارسالي از كشور از گمرك امانات پستي تهران بوده كه 8/87 درصد از وزن و 80 درصد از ارزش كالاهاي خروجي از اين گمرك بوده است. پس از اين گمرك، گمرك اصفهان و نوشهر به ترتيب 8/2 درصد و 2/1 درصد از وزن هداياي ارسالي را دارا بودند.
در اين مدت 110 هزار و 700بسته هديه و سوغات به ارزش 5/14 ميليارد ريال از طريق گمركات امانات پستي وارد كشور شده است.
اين ميزان هداياي ورودي در اين مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ ارزش 5/5 درصد افزايش نشان مي دهد.
در اين مدت 2/81 درصد از وزن و 83 درصد از ارزش هداياي ورودي از طريق گمرك امانات پستي تهران انجام شد.
بر اساس اين گزارش، ارزش هر كيلو هديه و سوغات ورودي هفت دلار و 60 سنت بود كه نسبت به مدت مشابه سال قبل هفت درصد رشد داشت.
79هزار و 100بسته هديه و سوغات به ارزش 9ميليارد و 900ميليون ريال در سه ماه نخست امسال از طريق گمركات امانات پستي كشور به خارج ارسال شد.
کد خبر 10847
نظر شما