پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۱:۳۰

هزار و 900 نفر از دانشگاهیان به عتبات عالیات اعزام می شوند

هزار و 900 نفر از دانشگاهیان به عتبات عالیات اعزام می شوند

بر اساس اعلام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در ششمین دوره اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات 1 هزار و 900 نفر از اساتید، دانشجویان و کارمندان تیرماه امسال به اماکن مقدسه عراق سفر می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، اداره کل امور فرهنگی وزارت علوم اعلام کرد: با توجه به اهمیت اعزام دانشگاهیان به سفرهای زیارتی و تاثیر شگرف آن در تعمیق پایه های معنوی نسل جوان، امسال تعداد 48 کاروان از دانشگاه های سراسر کشور به عتبات مقدس عراق اعزام خواهند شد.

بر اساس اعلام این اداره کل، در طول بیش از یکسال و در پایان ششمین دوره که تا اوایل مرداد ماه ادامه خواهد داشت، حدود 6 هزار و 100 نفر از دانشگاهیان به عتبات مقدسه عراق اعزام خواهند شد.

با هماهنگی های به عمل آمده از سوی اداره کل امور فرهنگی وزارت علوم، زمان اعزام به گونه ‌ای تنظیم شده که خللی در امتحانات پایان ترم دانشجویان به وجود نیاید.

کد خبر 1084916

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha