پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۵:۱۵

راه اندازی 120هزار پورت اینترنت پرسرعت در خراسان رضوی

راه اندازی 120هزار پورت اینترنت پرسرعت در خراسان رضوی

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت مخابرات خراسان رضوی گفت: تعداد120 هزار پورت اینترنت پرسرعت به زودی در خراسان رضوی راه اندازی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، علی کارگزار ظهر سه شنبه در نشستی خبری در جمع خبرنگاران افزود: تجهیزات مورد نیاز 120 هزار پورت اینترنت پرسرعت که 2 برابر تعداد مشترکین فعلی اینترنت پر سرعت در خراسان رضوی است تا پایان خردادماه تحویل و عملیات نصب آن آغاز خواهد شد.

وی پهنای باید اینترنت خراسان رضوی را 2.5 گیگابایت عنوان و تصریح کرد: در سال گذشته پهنای باند را به 2.5 گیکا بایت افزایش دادیم و در حال حاضر 5 استان خراسان رضوی، شمالی، جنوبی، سیستان و بلوچستان و بخشی از سمنان را تغذیه میکند و با این وجود1.4 گیگابایت از پهنای باند خالی و آماده سرویس دهی به کاربران بیشتری است.

مدیر عامل شرکت مخابرات خراسان رضوی علت اصلی کاهش یکباره سرعت اینترنت را در برخی روزها قطعی فیبرنوری دانست و گفت: پهنای باند توسط شرکت ارتباطات زیر ساخت در یک نقطه به ما تحویل داده می شود و گاهاً قطعی فیبرنوری که رفع آن به عهده شرکت ارتباطات زیر ساخت است باعث می شود تا ناچار شویم از مسیر دیگر که حجم آن کمتر است استفاده کنیم.

وی اعطای پهنای باند بیش از 128 کیلوبایت را کاربران حقیقی غیرقانونی دانست و گفت: شرکت مخابرات از نظر تجهیزات و امکانات فنی آمادگی واگذاری حجم های بالاتر را دارد اما موانع قانونی باعث می شود که حجم معینی از باند را در اختیار کاربران حقیقی قرار دهیم.

وی از ارتقاء سیستم های تلفن ثابت در آینده نزدیک خبر داد و گفت: تا پایان امسال نسل جدید تلفن های ثابت NGN  به صورت محدود واگذار خواهد شد.

کار گزار در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در مورد تعرفه های تلفن ثابت و همراه گفت: تعیین تعرفه ها از طریق مراجع قانونگذار این امر صورت می پذیرد و شرکت مخابرات استانی هیچ گونه دخلی در افزایش یا کاهش این تعرفه ها ندارد به طور مثال گرچه معتقد به لزوم تعدیل تعرفه های تلفن ثابت هستیم  ولی کاهش اختیاراین کارها در دست ما نیست.

مدیرعامل شرکت مخابرات خراسان رضوی تعداد مشترکین تلفن های ثابت و همراه این استان را 4120 هزار نفر عنوان کرد و گفت: ظرفیت فعلی تلفن همراه استان به سه میلیون مشترک رسیده است.

وی همچنین ادامه داد : افزایش 881 ایستگاه BTS  و2000 پورت دیتا از اقداماتی است که طی پنج ساله اخیر انجام شده است و نسبت به سالهای قبل افزایش چندی برابری داشته است.

کد خبر 1085108

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha