پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۶:۳۲

مراسم فارغ‌التحصیلی دانش‌آموختگان غیرایرانی علوم پزشکی برگزار می‌شود

مراسم فارغ‌التحصیلی دانش‌آموختگان غیرایرانی علوم پزشکی برگزار می‌شود

مراسم فارغ‌التحصیلی 73 دانش‌آموخته پزشکی بورسیه غیرایرانی به همراه 300 دانشجو و دانش آموخته غیرایرانی از فردا 29 اردیبهشت ماه در دانشگاه علوم پزشکی قزوین آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، 596 دانشجوی بورسیه غیر ایرانی در 14 دانشگاه علوم پزشکی کشور مشغول به تحصیل در رشته‌های مختلف هستند که این دانشجویان از 34 کشور جهان در ایران حضور دارند.

سومین همایش دانشجویان و دانش‌آموختگان بورسیه غیرایرانی با حضور بیش از 300 نفر از دانشجویان و دانش‌آموختگان بورسیه غیرایرانی همزمان با مراسم فارغ‌التحصیلی گروهی از این دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار می‌شود.

این همایش تا روز 31 اردیبهشت ماه ادامه دارد و بازدید از نمایشگاه ملل، جلسه پرسش و پاسخ با مسئولان وزارت بهداشت و بازدید از اماکن قزوین از دیگر برنامه های این دوره از همایش است.

دانش آموختگان این دوره از مراسم فارغ التحصیلی بورسیه غیرایرانی از کشورهای لبنان، افغانستان، سوئد، سومالی، عراق، هند، پاکستان، یمن، گابن، تاجیکستان، سوریه و فلسطین هستند.

کد خبر 1085299

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha