پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۸:۴۶

محرابیان :

ایران در اندونزی پالایشگاه می‌سازد

ایران در اندونزی پالایشگاه می‌سازد

وزیر صنایع و معادن از برنامه تشکیل کمیته مشترک صنعتی بین ایران و اندونزی خبر داد و اعلام کرد براساس توافق دو کشور، ایران در اندونزی پالایشگاه می‌سازد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر محرابیان عصر امروز سه شنبه در حاشیه دیدار با وزیر صنایع کشور اندونزی در تهران در جمع خبرنگاران گفت: فرصت دیدار با وزیر صنایع اندونزی که برای شرکت در اجلاس گروه 15 به ایران آمده است، ایجاد شد که از این طریق با وی مذاکراتی در حوزه توسعه روابط صنعتی دو کشور انجام شد.

وزیر صنایع و معادن اظهار داشت: اندونزی کشوری بزرگ و بسیار موثر در بین کشورهای اسلامی است که در سالهای گذشته رشد خوبی در اقتصاد آن اتفاق افتاده است، همچنین ظرفیتهای خوبی بین دو کشور برای توسعه سطح روابط اقتصادی وجود دارد که در حال حاضر دو کشور نتوانسته اند از این روابط به خوبی استفاده کنند.

محرابیان حجم فعلی مبادلات تجاری ایران و اندونزی را در حدود 860 میلیون دلار اعلام کرد و افزود: ظرفیتها نشان می دهد که به سرعت با فعال کردن بخشهای خصوصی دو کشور این حجم روابط را توسعه خواهیم داد.

وی ادامه داد: با وزیر صنایع اندونزی صحبت شد که در خلال مذاکرات آینده کمیته صنعت بین دو کشور ایجاد شود، ضمن اینکه  همایشی نیز با حضور فعالان اقتصادی دو کشور برای شناسایی فعالیتها انجام خواهد شد.

وزیر صنایع و معادن در پاسخ به وضعیت صادرات و واردات ایران و اندونزی، اظهار داشت: این آمار در سالهای مختلف متفاوت بوده ولی صادرات ما در صنایع شیمایی و معدنی قابل توجه است و وارداتی نیز داریم ولی می توان سطح روابط را توسعه داد.

محرابیان خاطر نشان کرد: ظرفیتها باید به خوبی شناسایی شود، برای اقدامات اولیه کارهایی شده است و یکی از توافقات خوب من و وزیر صنایع اندونزی این بود که مسئولینی برای شناسایی ظرفیتها ایجاد کنیم شرکتهای بخش خصوصی در این صنعت شناسایی شوند.

همچنین در ادامه این دیدار "محمد سلیمان هدایت" وزیر صنایع کشور اندونزی در خصوص چشم انداز صنایع ایران، گفت: متاسفانه هنوز موقعیتی از بازدید صنایع ایران برای من به وجود نیامده است ولی در آینده از مکانهای صنعتی ایران بازدید می کنم. هدف از سفر من در این مقطع شرکت در اجلاس گروه 15 بوده که بسیار هم کوتاه بوده است.

وی در زمینه ارزیابی صنعت ایران، اظهار داشت: من معتقدم ایران در زمینه صنعت، فناوری و تکنولوژی بسیار پیشرفته است. بنابراین با توجه به فناوری بالای ایران دو پروژه ساخت پالایشگاه در اندونزی و همچنین ایجاد کارخانه تولید کودهای شیمیایی در ایران توسط اندونزی را به امضا رساندیم، البته گفتگوهای زیادی نیز انجام دادیم. من قول داده ام که تلاش کنیم تا همکاریها بیشتر شود.

هدایت در خصوص کیفیت اجلاس گروه 15 افزود: بسیار کنفرانس جالبی بوده است که من پیشنهاد دادم در خلال این کنفرانسها پروژه هایی نیز در زمینه های اقتصادی بین ایران و اندونزی تعریف و اجرایی شود.

کد خبر 1085349

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha