پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۲۱:۱۱

تحولات افغانستان/

کشته شدن 6 نظامی ناتو در انفجار کابل/ شدیدترین حمله طالبان در یک سال گذشته

کشته شدن 6 نظامی ناتو در انفجار کابل/ شدیدترین حمله طالبان در یک سال گذشته

رسانه ها خبر دادند 6 نفر از 18 قربانی انفجار انتحاری امروز در پایتخت افغانستان نظامیان سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، در یکی از شدیدترین انفجارهای ماههای اخیر در افغانستان، امروز 18 نفر از جمله 6 نظامی ناتو در این کشور کشته شدند.

وزارت کشور افغانستان با اعلام این مطلب شمار مجروحان انفجار مذکور را 47 نفر اعلام کرد. این در حالی است که شبه نظامیان طالبان با به عهده گرفتن مسئولیت این انفجار، آن را اقدامی علیه نظامیان اشغالگر خارجی عنوان کرده اند.
 
در این حادثه که با انفجار یک خودروی بمب گذاری شده در مسیر کاروان نظامیان ایساف در نزدیکی یک بیمارستان و مرکز آموزشی نظامیان دولتی در کابل روی داد، 12 غیرنظامی از جمله چند کودک جان خود را از دست دادند.
 
بر این اساس شش نفر از قربانیان این حمله نظامیان ناتو بوده اند که ملیت پنج نفر از آنان آمریکایی است. طبق آمارها از ابتدای سال جاری میلادی تا کنون مجموعا 208 نظامی خارجی در حملات تروریستی افغانستان کشته شده اند.
 
طبق این گزارش در این حمله پنج خودروی نظامیان ناتو منهدم شده و شماری از این نظامیان نیز زخمی شده اند. در همین حال "آندرس فوگ راسموسن" دبیرکل ناتو ضمن محکوم کردن این حمله، آن را یکی از قویترین حملات تروریستی ظرف یکسال گذشته در افغانستان دانسته است.
کد خبر 1085408

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha