پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۰:۱۸

سهمیه شیر یارانه ای استان مرکزی کافی نیست

سهمیه شیر یارانه ای استان مرکزی کافی نیست

اراک - خبرگزاری مهر: معاون بازرگانی داخلی سازمان بازرگانی استان مرکزی گفت: به دلیل ویژگی های خاص اقلیمی در استان مرکزی خصوصا در اراک سهمیه شیر یارانه ای استان مرکزی پاسخگوی نیازها نیست و باید این سهمیه افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، عزیزالله صدیقی شامگاه پنجشنبه در ستاد شیر استان مرکزی در اراک افزود: سهمیه جذب شده شیر یارانه ای استان مرکزی ناکافی است که می طلبد در جذب شیر یارانه ‌ای خانوار در سطح استان مرکزی، شرکت ‌ها و کارخانجات حضور و تلاش بیشتری از خود نشان دهند.

وی اضافه کرد: باید با حمایت از شرکت ‌ها و کارخانجات و دامداران تولید شیر، در راستای توزیع هر چه بهتر شیر گام برداشت و این موضوع حمایت از مصرف کنندگان را نیز به دنبال دارد.

وی با تأکید بر اینکه شیر یارانه ‌ای توسط اقشار و گروه ‌های مختلف جامعه مصرف می‌ شود، اظهار داشت: کارخانجات و شرکت‌ های توزیع کننده شیر موظف‌ هستند به ازای دریافت یارانه شیر، این محصول را به طور صحیح به دست مصرف‌ کنندگان برسانند و با هر گونه تخلف احتمالی در این زمینه به شدت برخورد خواهد شد.

معاون توسعه داخلی سازمان بازرگانی استان مرکزی بر مدیریت صحیح عرضه و توزیع شیر توسط کارخانجات و شرکت‌ ها تأکید کرد و گفت: باید با برنامه ‌ریزی، همکاری و تعامل همه واحدها نسبت به جذب و عرضه 174 تن شیر سهمیه ‌ای استان در سال جاری تلاش شود.

در این جلسه در راستای تنظیم قرارداد تولید و توزیع شیر یارانه ‌ای در سال جاری با کارخانجات لبنی تولید کننده‌ شیر یارانه ‌ای و اجرای طرح افزایش تناژ سهمیه شیر یارانه ‌ای در سطح استان از ابتدای خرداد‌ماه جاری بحث و تبادل ‌نظر شد و مسائل و مشکلات برخی از این کارخانجات لبنی و تولید کنندگان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
 

کد خبر 1086525

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha