به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، سردار منصور دشتی فرمانده انتظامی هرمزگان شامگاه پنجشنبه در مراسم بهره برداری از مرکز مانیتورینگ شهر بندرعباس در مرکز کنترل فرماندهی نیروی انتظامی که با حضور معاون سیاسی و امنیتی استاندار، مسئولان و فرماندهان نظامی استان برگزار شد، افزود: 80 درصد فاز اول نصب دوربین های مدار بسته در 17 منطقه از شهر بندرعباس با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد و 500 میلیون ریال انجام شد.
وی بیان کرد: کار نصب و راه اندازی دوربین های مدار بسته شهر بندرعباس از سال گذشته آغاز شد و ظرف 3 ماه آینده 20 درصد باقیمانده طرح با اعتبار یک میلیارد و 500 میلیون ریال به اتمام خواهد رسید.
دشتی با اشاره به اینکه با اجرای کامل این طرح می توان از این مرکز به صورت آنلاین جرائمی از قبیل ترافیک، سرقت و ناامنی های بوجود آمده توسط اراذل و اوبا و افراد شرور را کنترل کرد، اظهار کرد: با اجرای این طرح نیروی انتظامی می توان به صورت آنلاین تخلفات را شناسایی و در سریعترین زمان ممکن رهگیری کند.
وی تصریح کرد: یکی از مزایای این طرح تسریع در ترافیک شهری و صدور سریع قبوض جریمه است که از طریق پست این قبوض جریمه برای افراد متخلف ارسال می شود.
فرمانده انتظامی هرمزگان یادآور شد: این طرح با مشارکت ناجا و استانداری هرمزگان با اعتبار پیش بینی شده شش میلیارد ریال آغاز شده است.
وی با تاکید بر ویژگی های این طرح افزود: دوربین ها مجهز به سیستمهای خاص، زوم بسیار بالا و قدرت ذخیره سازی اطلاعات به مدت یک سال را دارد.
نظر شما