به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر علیرضا مرندی با اشاره به چشم انداز طرح جامع مدیریت سلامت شهر اظهار داشت: این طرح جدیدی است که یکی از نیازهای کلانشهرها خواهد بود چرا که سیستم بهداشتی کشور در گذشته طرحهای آموزشی و درمانی خود را تنها برای روستاها و مناطق محروم طراحی و اجرا کرده بودند و با افزایش شهرنشینی و گسترش کلانشهرها این نیاز در جامعه احساس می شود.
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: متاسفانه تا کنون در این رابطه هیچ گونه برنامه ریزی صورت نگرفته بود و امروز باید خوشحال باشیم که نهادی مانند شهرداری با وجود اینکه وظایفی در این خصوص ندارد پیش قدم شده و وزارت بهداشت نیز در سطح وزیر آمادگی خود را در اجرا این طرح اعلام کرده است.
وی با اشاره به اینکه همکاری بین بخشی در کشور با مشکلاتی همراه است افزود: خوشبختانه مسئولین وزارت بهداشت و شهرداری تهران در این رابطه همکاری و تعاملات خوبی دارند و امیدوار هستیم هرچه سریعتر این طرح پس از منطقه 9 در مناطق شهر تهران اجرایی شود.
مرندی در رابطه با حمایت مجلس از طرح سلامت شهری اظهار داشت: مجلس نمی تواند در رابطه با اختصاص بودجه به این امر کمک کند چرا که این طرح برای دولت هزینه دارد و طبق قانون نمی توان در این رابطه تصمیم گیری شود اما اگر وزارت بهداشت و یا دولت در لایحه ای این طرح را به مجلس ارسال کند می توان برای آن تصمیم گیری کرد.
وی با اشاره به همکاری کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: چون این طرح در مراحل اولیه طراحی است هنوز در جایی مطرح نشده و در این رابطه گزارشی به کمیسیون مربوطه ارسال نشده است اما اگر این طرح توسط وزارت بهداشت و شهرداری تهران در کمیسیون مطرح شود حتما مورد تایید قرار می گیرد چرا که نیاز جامعه و کار ارزشمندی است.
مرندی ادامه داد: در حال حاظر این طرح در منطقه 9 شهرداری تهران با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران مراحل اولیه اجرایی شدن را پشت سر گذاشته است و حاصل تلاش معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و مجموعه همکاران ما در وزارت بهداشت است که در آینده ارزش اجرای آن بیش از پیش تاثیرگذار خواهد شد.
نظر شما